DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SIRADA Kİ

SIRADA Kİ

Dün akşam maç başlamadan önce, Avusturya’nın düşüncesi ilk 20-25 dakika bizi boğup skoru yakalamaktı. Bizim henüz 1 dakika dolmadan bulduğumuz gol bütün planlarını bozdu. Maç 1-0 başladı desek yeridir. Bu golü Avusturya ne kadar beklemiyorsa, bizde beklemiyorduk sanki. 10 dakika boyunca orta sahayı teslim ettik. Böyle olunca da inanılmaz bir baskı yedik. Orkun ve İsmail maçın başladığını o dakikadan sonra farkettiler ve orta sahanın üstünlüğünü aldık.

ABONE OL
Temmuz 3, 2024 13:51
SIRADA Kİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ferdi inanılmaz işler yapıyor. Bu performansla Fenerbahçe’nin elinde tutması çok zor. Elinde Kaan gibi adamın varsa hiç korkma. Mert Müldür sakatlanmazsa çok iyi bir bek. Orkun, Hakan’ın yokluğunda daha fazla inisiyatif aldı ve oyundan çıkana kadar çok iyiydi. Kenan turnuva boyunca beklentilerin çok altında kaldı. Hollanda maçında Kerem ile başlayabilir Montella. Arda’ya gelecek olursak, topu ayağında bu kadar tutmaması gerekiyor. Ne zaman pas vereceğine, ne zaman çalım atacağına henüz doğru karar veremiyor.

Orta sahadan da şut çekme, kafanı kaldır bir etrafına bak. Merih nihayet ilk yükselişe geçtiği dönemde ki Merih’e dönmeye başladı. Dün akşam ki gibi bir maça hem onun, hem bizim ihtiyacımız vardı. Atmış olduğu iki golün dışında da çok iyi oynadı. Umarım Montella’da Milli Takım tandeminin kim olduğunu farketmiştir.

Elinde Kaan Ayhan gibi bir adam varsa, oyun esnasında da istediğin gibi oynarsın. Orta sahaya koyarsı 4’lü oynarsın, istersen stopere çekersin hücumda 3’lü savunmada 5’liye dönersin. Aynı dün akşam Montella’nın yaptığı gibi. Oyunun akışına göre pozisyon aldı. Kaan 10 puanlık oynamaz ama sürekli 8 puanlık oynayacağını bilirsiniz.

Kadro olarak diğer favori ülkelerden çok aşağı bir kadromuz yok. Ve final yolu diğer tarafa göre biraz daha kolay. Hollanda’yı geçebilecek kapasitede bir takımız. Eğer geçersek, İngiltere-İsviçre eşleşmesinden İsviçre’nin geleceğini düşünüyorum. Aynı Çekya gibi, bizim İsviçre maçlarımızda genelde bol aksiyonlu olur. Bir dostumun dediği gibi, kötü bir İngiltere’de olsa İsviçre’yi tercih ederim. İngilizlere karşı milli maçlarda henüz galibiyetimiz yok. İlk golümüzü 2016’da hazırlık maçında attık. Bize ters geliyorlar ve ciddi travmamız var. Mevcut durumda da oyun kalitesi olarak İsviçre’nin geleceğini düşünüyorum.

YAZAR: Gürol BEYGİRET

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.