DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18428040.73572%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SORUMSUZ SÜRÜCÜ KENT TRAFİĞİNİ KİTLEDİ

SORUMSUZ SÜRÜCÜ KENT TRAFİĞİNİ KİTLEDİ

Bandırma'da aracını ışıklı kavşakta kaldırımdan 1 metre açığa park ederek alışverişe giden sorumsuz sürücü kent trafiğini kilitledi. Araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Atatürk ve İnönü Caddesi’nin ışıklı kavşak bölümünde 35 AHK ... plakalı araç sürücüsü otomobilini kaldırıma 1 metre açığına park etti.  Araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Atatürk ve İnönü Caddesi’nin ışıklı kavşak bölümünde 35 AHK ... plakalı araç sürücüsü otomobilini kaldırıma 1 metre açığına park etti.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:24
SORUMSUZ SÜRÜCÜ KENT TRAFİĞİNİ KİTLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da aracını ışıklı kavşakta kaldırımdan yaklaşık 1 metre açığa park ederek alışverişe giden sorumsuz sürücü kent trafiğini kilitledi.

Araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Atatürk ve İnönü Caddesi’nin ışıklı kavşak bölümünde 35 AHK … plakalı araç sürücüsü otomobilini kaldırımdan yaklaşık 1 metre açığa park etti.

Trafik ışıklarının araçlara yeşil yanmasıyla hareket eden halk otobüsü hatalı park nedeniyle daralan caddede yoluna devam edemeyince hem Atatürk Caddesi’nden gelen araçlar hem İnönü Caddesi’nden gelen araçlar uzun süre hareket edemedi.

Uzun araç kuyruklarının oluştuğu her iki caddede beklemekten sıkılan sürücüler de korna çalarak sorumsuz sürücüyü protesto ettiler.  Bir süre sonra araç başına gelen sürücü, aracını uygun yere park ederek tıkalı olan caddenin açılması sağlandı.  Sürücü  ve tüm itirazına rağmen hatalı park nedeniyle 144 lira ceza yemekten ise kurtulamadı.

HABER: Erdem ÖZCAN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.