DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21498890.23398%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SU TOPU TURNUVASINI DOSTLUK KAZANDI

SU TOPU TURNUVASINI DOSTLUK KAZANDI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:05
SU TOPU TURNUVASINI DOSTLUK KAZANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi Tahsin Bozoğlu Sosyal Tesislerinde Düzenlenen Su Topu Turnuvası yarışmaya katılan takımlar için heyecan dolu anlar yaşattı. Turnuvanın şampiyonu ise SUDOFF Takımı oldu

Susurluk Belediyesi tarafından Tahsin Bozoğlu Sosyal Tesislerinde 2023 yılı Su Topu Turnuva Şampiyonluğu düzenlendi. Su topu turnuvasında arkadaş, aile veya çevresini bir araya getirerek su topu takımları oluşturan her takım turnuvaya katılım hakkı kazandı.

ŞAMPİYON SUDOFF TAKIMI OLDU

Susurluk Belediyesi 2023 yılı Su Topu Turnuva Şampiyonu SUDOFF olurken, 2’nciliği Tahsin Bozoğlu Sosyal tesisleri takımı kazandı. 3’ncülüğe ise Katrancı Güreş Kulübü layık görüldü. 4’ncü Köpek Balıkları takımı olurken ve 5’nci takım ise Garipler olarak ilan edildi.

EN BÜYÜK KAZANIMIN DOSTLUK OLDU

Havaların her geçen gün daha da ısındığı bu günlerde Susurluklular için Su Topu Turnuvası hem serinletti hem de heyecan dolu anlar yaşattı. Eğlenceli zamanlar geçiren katılımcılar, SUDOFF takımının şampiyonluğunu kutlarken en büyük kazanımın dostluk olduğunu ifade etti. Susurluk Belediyesi yetkililerince yapılan açıklamada ise turnuvaya katılan ve kazanan takımların hepsini tebrik edildi.

SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTA ARKADAŞINI BIÇAKLADI

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.