DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Sultaniye’de Düğün Salonu İnşaatı Hızla İlerliyor

Sultaniye’de Düğün Salonu İnşaatı Hızla İlerliyor

Belediye Başkanı Hakan Yıldırım ve Meclis Üyesi Yaşar Sağlam, Sultaniye Mahallesi'nde yapımı süren düğün salonunu inceledi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması hedefleniyor.

ABONE OL
Temmuz 21, 2024 12:59
Sultaniye’de Düğün Salonu İnşaatı Hızla İlerliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Yıldırım ve Sağlam’dan İnşaat İncelemesi

 Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel ve Meclis Üyesi Yaşar Sağlam, Sultaniye Mahallesi’nde yapımı devam eden düğün salonu inşaatını yerinde inceledi.

Başkan Semizel, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, “Düğün salonumuzu en kısa sürede bitirip halkımız ile buluşturmak için çalışmaya devam ediyoruz,” dedi.

Sultaniye’de Düğün Salonu İnşaatı Hızla İlerliyor_1

Çalışmalar Hızla İlerliyor

İnşaat alanında yapılan incelemede, düğün salonunun büyük bir kısmının tamamlandığı ve geri kalan işlerin hızla ilerlediği görüldü. Başkan Semizel, düğün salonunun mahalle halkı için önemli bir ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyacı en kısa sürede karşılayacaklarını belirtti. Düğün salonunun, Sultaniye Mahallesi sakinlerinin uzun zamandır beklediği bir proje olduğunu söyleyen Başkan Semizel; “Halkımız için modern ve kullanışlı bir mekan oluşturmak için titizlikle çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.