DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21561830.0973%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SUSURLUK ADINA KAZANDIRIYORUZ

SUSURLUK ADINA KAZANDIRIYORUZ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
SUSURLUK ADINA KAZANDIRIYORUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Köye Dönüş Projesini’ başlatan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, “Şehir dışında yaşayan Reşadiyeliler bu projeyle kendi topraklarında yeniden yer sahibi olacak.” dedi.

Gerçekleştirilen ihalelerle köye ve kırsala dönüş için bazı konularda adımlar attıklarını ifade eden Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Köye Dönüş Projesini’ başlatarak, şehir dışında yaşayan Reşadiyelileri kendi topraklarında yeniden yer sahibi yapmayı amaçladıklarını belirtti.

ARAZİ SATIŞLARINDAN ELDE EDİLEN GELİR YİNE SUSURLUK HALKININ HİZMETİNE SUNULDU

Reşadiye’de gerçekleşen köye dönüş projesi ile yine Reşadiyelilere satılan araziler Susurluk Belediyesi’nde Susurluk halkı için değerlendirilmeye alındı. Yakın zamanda gerçekleştirilen ve Fen işleri hizmet binası yanında bulunan arazi ihale usulü satın alınarak Susurluk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü hizmet alanına dahil edildi.

GÜNEY: “ÇALMADIK! ÇALDIRMAYACAĞIZ!”

Susurluk Belediyesine çok sayıda arazi kazandırdıklarının altını çizen Belediye Başkanı Nurettin Güney, ‘’ Susurluk Halkının hakkını korumaya memleketimize değer katmaya devam edeceğiz. Bir yandan hemşerilerimize ”Köye Dönüş Projesi” başlatıp, bir yandan da Susurluk halkı adına Belediyemize mülkiyet kazandırıyoruz. Çünkü bugüne kadar çalmadık çaldırmayacağız! Hacizleri kaldırmış olmamız, ekonomiyi iyi yönetmemiz sonucunda tarihinde ilk defa ihalelere giren bir Susurluk Belediyesi var artık. Susurluk halkına hayırlı uğurlu olsun.‘’ ifadelerini kullandı. Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.