DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Anadolu Lisesi Bocce Petank Takımı Türkiye 6’ncısı Oldu

Susurluk Anadolu Lisesi Bocce Petank Takımı Türkiye 6’ncısı Oldu

Muğla'da gerçekleştirilen grup şampiyonasında birinci olan Susurluk Anadolu Lisesi Bocce Petank Takımı, Türkiye Finali'nde mücadele etti. Türkiye Şampiyonası'nda 6'ncı olan takım, büyük bir başarıya imza attı.

ABONE OL
Haziran 20, 2024 15:56
Susurluk Anadolu Lisesi Bocce Petank Takımı Türkiye 6’ncısı Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Finalinde Büyük Başarı

Susurluk Anadolu Lisesi Bocce Petank Takımı, Muğla’da düzenlenen grup şampiyonasında birinci olarak Türkiye Finali’ne katılma hakkı kazandı. Takım, Türkiye Finali’nde önemli bir başarı elde etti.

Grup Şampiyonası ve Finale Yükseliş

Marmara Bölgesi’ni başarıyla temsil eden Susurluk Anadolu Lisesi Bocce Petank Takımı, Muğla’da yapılan bölge müsabakalarında birinci olarak Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti. Türkiye finalleri, 3 ve 4 Haziran tarihlerinde Aydın’ın İncirliova ilçesinde gerçekleştirildi.

Türkiye Şampiyonasında Performans

Türkiye finallerinde son 18 takım arasında yer alan takım, grup maçlarında rakiplerini yenerek son sekiz takım arasına kaldı. Final grubunda da mücadelesini sürdüren takım, son baraj maçına çıkma başarısı gösterdi.

Türkiye 6’ncısı

Susurluk Anadolu Lisesi Bocce Petank Takımı, Türkiye Şampiyonasını 6’ncı sırada tamamlayarak büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyla bir ilki gerçekleştiren takım, Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit TEMEL’e teşekkür edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.