DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Belediye Başkanı Maaşını Yine Bağışladı

Susurluk Belediye Başkanı Maaşını Yine Bağışladı

 Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, seçim vaadi gereği Haziran ayı maaşını da bağışladı. Bu ayki bağış, Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği'ne yapıldı.

ABONE OL
Temmuz 7, 2024 14:38
Susurluk Belediye Başkanı Maaşını Yine Bağışladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, seçim vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Semizel, yerel seçimler öncesinde verdiği “maaş almayacağım” sözünü tutarak, bu ay da maaşını bağışladı. Haziran ayı maaşını Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği’ne teslim eden Başkan, gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Semizel’den Öğrencilere Tam Destek

Başkan Semizel, Haziran ayı maaşını Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği Başkanı Celil Ateş’e elden teslim etti. Bu anlamlı bağış, Susurluk’ta eğitim gören üniversite öğrencilerine büyük bir destek sağlıyor. Başkan Semizel, “Söz verdiğimiz gibi öğrencilerimize tam destek olmak için maaşımı bu ay da Susurluk Üniversite Öğrencilerini Destekleme Derneği’ne bağışladım. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak benim için büyük bir onur” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.