DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Belediyesi 2. Su Topu Turnuvası İçin Kayıtlar Başladı

Susurluk Belediyesi 2. Su Topu Turnuvası İçin Kayıtlar Başladı

Susurluk Belediyesi, sağlıklı ve sportmen bir nesil yetiştirme amacıyla düzenlediği Su Topu Turnuvasının bu yılki kayıtlarını başlattı. Büyük ilgi görmesi beklenen turnuvanın son kayıt tarihi 6 Ağustos. Kazanan takıma 3 bin TL para ödülü, kupa ve madalya verilecek.

ABONE OL
Temmuz 28, 2024 13:26
Susurluk Belediyesi 2. Su Topu Turnuvası İçin Kayıtlar Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlıklı ve sportmen bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan Susurluk Belediyesi, 2022 yılında ilkini düzenleyerek başlattığı Su Topu Turnuvasının bu yılda kayıt tarihini başlattı. Büyük ilgi görmesi beklenen turnuvanın son kayıt tarihi ise 6 Ağustos olarak belirlendi.

KAZANAN TAKIMA 3 BİN TL PARA ÖDÜLÜ”

Cumartesi ve Pazar günleri sabah saatlerinde oynanacak olan turnuvaya katılmak isteyen takımlardan kayıt ücreti olarak 500 TL alınırken, her yaş grubu ve cinsiyetten katılımlar kabul edilecek.

6 Kişilik takımlar halinde, 5’şer dakikadan 4 set halinde oynanan müsabakalar sonrasında, şampiyonluğu kazanan takıma 3 bin TL para ödülünün yanında kupa ve madalya takdim edilecek.

TÜM OYUNCULARA KATILIM BELGESİ VERİLECEK”

2’nci ve 3’üncü olan takımlara ise madalyanın yanı sıra Tahsin Bozoğlu Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzundan bir gün ücretsiz yararlanma ve yarışmaya katılan her takım oyuncusuna katılım belgesi takdim edilecek. Yarışmaya katılacak olan takımların kayıt işlemleri için, Susurluk Belediyesinde yetkililere yaptırması gerekiyor. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.