DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149915-0.82717%
Balıkesir
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Belediyesi’nden birlik iftarı

Susurluk Belediyesi’nden birlik iftarı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:16
Susurluk Belediyesi’nden birlik iftarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi Susurluk protokolüne iftar yemeği düzenledi.

Ramazan ayının son günlerinde Susurluk Belediyesi Susurluk’taki birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla iftar yemeği düzenledi. Organizasyona ev sahipliği yapan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney; “Ramazan; sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz.” ifadelerinde bulundu.

BİRLİK BERABERLİK VURGULANDI

Birlik ve beraberlik mesajını vurguladıklarını dile getiren Nurettin Güney, ağırladığı konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Susurluk Kaymakamı Muammer Köken programda yaptığı konuşmada; “Hoşgörü, muhabbet, kardeşlik, birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendiği Ramazan ayı toplumun en özel zaman dilimlerinden biridir.” açıklamasında bulundu. Susurluk Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen yemeğe katılanlar arasında Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluk Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Sarı, Susurluk Belediye Meclis Üyeleri, Susurluk Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Daire Amirleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri yer aldı.

Haber: Nur Uysun

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.