DOLAR 34,0984 0%
EURO 37,8966 -0.22%
ALTIN 2.801,23-0,04
BITCOIN 21280643.64973%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk CHP’den 101’inci Yıl Kutlama Toplantısı

Susurluk CHP’den 101’inci Yıl Kutlama Toplantısı

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, partinin 101’inci kuruluş yıl dönümünü Atatürk Parkı Gözleme Evi'nde düzenlediği toplantıyla kutladı. İlçe Başkanı Sema Acar ve Kadın Kolları Başkanı Alev Çobankuyu, konuşmalarında partinin değerlerine vurgu yaptı.

ABONE OL
Eylül 15, 2024 13:14
Susurluk CHP’den 101’inci Yıl Kutlama Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Susurluk’ta 101. Yıl Kutlaması Gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Susurluk İlçe Örgütü, partinin 101’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama toplantısı düzenledi. 9 Eylül Pazartesi günü Atatürk Parkı Gözleme Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel ve çok sayıda CHP’li katılım sağladı.

Toplantı boyunca parti üyeleri ve davetlilere meyve suyu ve kuru pasta ikram edildi. İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikte konuşmalar, CHP’nin demokrasi mücadelesi ve partinin tarihi misyonu üzerine oldu.

“Demokrasi Mücadelesi Bugün de Devam Ediyor”

CHP Susurluk İlçe Başkanı Sema Acar, konuşmasında partinin demokrasi mücadelesindeki rolüne dikkat çekti. Acar, “Bağımsızlık mücadelesinin sonunda şanlı geçmişimizin kararlılığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk partisi Halk Fırkası ile başlayan demokrasi mücadelesi bizlerle bugün de devam ediyor. Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi düşüncesiyle, hâkimiyet sonsuza kadar milletin olacaktır” ifadelerini kullandı.

Acar, ayrıca partinin kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm parti büyüklerini şükranla andıklarını belirterek, “Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerlerini yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

“Bu Yolda Yürümek Büyük Bir Onur”

CHP Susurluk Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclisi üyesi Alev Çobankuyu da konuşmasında partili olmanın gururunu dile getirdi. Çobankuyu, “101 yıldır hiç dinmeyen coşku ve kararlılıkla; eşitlikçi, laik, özgürlükçü ve aydınlık bir Türkiye için CHP’mizi iktidara taşıyacağımıza olan inancımla partimizin 101’inci Yıl kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Toplantı, konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.