DOLAR 34,0985 0.19%
EURO 38,0846 0.02%
ALTIN 2.833,960,18
BITCOIN 21460032.52406%
Balıkesir
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk için herkes el ele

Susurluk için herkes el ele

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:23
Susurluk için herkes el ele
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’un geleceğini şekillendirecek projeler için protokol bir araya geldi. Devam eden ve planlanan proje alanları yerinde incelendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Kaymakam Muammer Köken’i makamında ziyaret etti. Susurluk’a yapılacak yatırımların görüşüldüğü toplantının ardından devam eden projelerle ilgili inceleme ziyareti gerçekleştirildi. Susurluk Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, BALMEK bünyesinde faaliyet gösteren Ömür Üreten Kadınların çalışmaları, üniversite yerleşkesi, terkedilen askeri alan, Çaylak mesire yerini gezen protokol üyeleri ilçenin geleceğine yön verecek projeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

SUSURLUK’A SAĞLIK HİZMETLERİ MYO

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Susurluk’a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu(MYO) açılması konusunda çalışmaları olduğunu söyledi. Pandemiyle birlikte artan sağlıkçı ihtiyacı nedeniyle YÖK’ün Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO sayının artmasını önemsediğini ifade eden Özdemir, “O yüzden engelleyeceklerini sanmıyorum. Mevcut MYO’nun yanında bir de Sağlık Hizmetleri MYO olur. Sağlık bölümlerine çok sayıda öğrenci geliyor ve bölümlere devam eden öğrenci sayısı da çok fazla. Susurluk’a eğitime yatırım yaparak geliştireceğiz. Bu bölümlerin neredeyse çoğu iş garantili” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.