DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SUSURLUK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

SUSURLUK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Hasan Şahin, göreve başlamasının ardından Kaymakam Muammer Köken ve ilçe protokolünü makamında ağırladı.

ABONE OL
Eylül 7, 2024 22:25
SUSURLUK İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak’ın görev süresini tamamlamasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne Hasan Şahin atandı. Eski Kars İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılan Hasan Şahin, Susurluk’ta ki görevine başlayarak hoş geldin ziyaretinde bulunan ilçe protokolünü makamında ağırladı.

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER

2021 Yılından bu yana Susurluk’ta İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Çatak, görev süresini tamamlayarak Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı. Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğüne ise Hasan Şahin getirildi. Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ve ilçe protokolü Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Hasan Şahin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

“ÇALIŞMALARIMIZI TİTİZLİKLE YÜRÜTECEĞİZ”

Ziyaret sırasında, ilçenin güvenlik durumu ve emniyet hizmetleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Hasan Şahin’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Muammer Köken, ilçenin güven içerisinde yaşamasının önemini vurgulayarak, Emniyet güçlerinin daima önemli bir görevi olduğunu vurguladı. Şahin ise Susurluk’ta huzur ve güven ortamını sürdürmek için gerekli tüm çalışmaları titizlikle yürüteceklerini ifade etti. Eski Susurluk İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak ise 1 Eylül pazar günü görevini yeni Susurluk İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahine devretmesinin ardından İl Emniyet Müdür yardımcılığı görevine başladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.