DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Jandarması Kayıp Fatih Özel’i Arayacak

Susurluk Jandarması Kayıp Fatih Özel’i Arayacak

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde kaybolan zihinsel engelli Fatih Özel için arama çalışmalarına Susurluk ilçe Jandarma Komutanlığı'da destek veriyor. Jandarma ve polis ekipleri, vatandaşların da desteğiyle kırsal ve şehir merkezinde arama faaliyetlerini sürdürüyor.

ABONE OL
Temmuz 7, 2024 13:17
Susurluk Jandarması Kayıp Fatih Özel’i Arayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde kaybolan zihinsel engelli Fatih Özel için arama çalışmalarına Susurluk ilçe Jandarma Komutanlığı’da destek veriyor. Jandarma ve polis ekipleri, vatandaşların da desteğiyle kırsal ve şehir merkezinde arama faaliyetlerini sürdürüyor.

Kayıp Fatih Özel İçin Yoğun Arama Çalışmaları

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki zihinsel engelli Fatih Özel’den bir süredir haber alınamıyor. 02 Temmuz 2024 tarihinde Dalköy Mahallesi’nden ayrılarak kaybolan Özel için arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma ve polis ekipleri, çevre ilçelerde de arama faaliyetlerini sürdürüyor.

 İlk Gün Arama Çalışmaları

Kepsut İlçe Jandarma Komutanlığı, Fatih Özel’in kaybolduğu gün devriye faaliyetleri planlayarak arama çalışmalarına başladı. Son görüldüğü koordinat olan bölgeden başlanarak Seçdere, Bükdere, Kızıloluk, Büyükkatrancı, Yaylabaşı, Yeşildağ, Kepekler ve Çalkandil Mahallelerinde devam edildi. Arama tarama faaliyetlerine 2 Jandarma asayiş timi ve 30 kişilik vatandaş grubu aramalara katıldı ancak herhangi bir iz, delil veya emareye rastlanmadı.

Susurluk Jandarması Destek Veriyor

Arama çalışmalarının kapsamı genişletilmesi nedeniyle çevre ilçelerden de arama kurtarma ekiplerine takviye ekipler sevk edildi. Fatih Özel’in en kısa sürede bulunabilmesi için gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında çevre ilçelerden bölgeye takviye ekipler sevk edilirken Susurluk İlçe Jandarma Komutanlığından da bir ekip Kütahya il sınırında arama kurtarma faaliyetlerinde bulunmak maksadıyla bölgeye gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.