DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Kaymakamı’na Birleşik Emekliler Sendikası’ndan Ziyaret

Susurluk Kaymakamı’na Birleşik Emekliler Sendikası’ndan Ziyaret

Susurluk Birleşik Emekliler Sendikası Başkanı Rayime Çapat ve yönetim kurulu üyeleri, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken'i makamında ziyaret etti. Görüşmede sendikanın faaliyetleri ve bina ihtiyacı ele alındı.

ABONE OL
Temmuz 21, 2024 17:35
Susurluk Kaymakamı’na Birleşik Emekliler Sendikası’ndan Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sendika Üyeleri Kaymakamı Ziyaret Etti

Susurluk Birleşik Emekliler Sendikası Başkanı Rayime Çapat, yönetim kurulu üyeleri Metin Yumuşak, Osman Hataa, Kaya Kural, Hayri Aykut ve Mehmet Kasım ile birlikte Susurluk Kaymakamı Muammer Köken’i makamında ziyaret etti. Ziyarette sendika hakkında bilgi verildi ve mevcut sorunlar tartışıldı.

Birleşik Emekliler Sendikası’nın Faaliyetleri

Başkan Rayime Çapat, sendikanın faaliyetlerini ve amaçlarını anlatırken, sendikanın emeklilerin haklarını koruma ve iyileştirme yönünde çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Çapat, ayrıca sendikanın üyeleri için çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlediğini ifade etti.

Bina İhtiyacı Gündeme Geldi

Görüşme sırasında, Başkan Çapat sendikanın bir bina ihtiyacı olduğunu vurguladı. Sendikanın şu anda faaliyetlerini yürütebileceği bir binası bulunmadığını belirten Çapat, bu konuda Kaymakam Köken’den yardım talep etti. Kaymakam Köken, sendikanın bina ihtiyacının karşılanması konusunda yardımcı olacağını ifade ederek, emeklilere kolaylıklar diledi.

Kaymakam Köken, sendika başkanı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Kaymakam, sendikanın çalışmalarını desteklediğini belirterek, her zaman yanlarında olacağını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.