DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154815-0.1027%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk maden suyu için temel attı

Susurluk maden suyu için temel attı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Susurluk maden suyu için temel attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Dereköy Mahallesi’nde bulunan maden suyunun aktif hale getirilmesi için Susurluk Kaymakamlığı öncülüğünde toplantı gerçekleştirildi.

Dereköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan maden suyu yer altı kaynaklarının değerlendirilmesi amacıyla Susurluk Kaymakamlığı’nda toplantı yapıldı. Maden suyunun aktif hale getirilmesi adına öne sürülen konular Susurluk Kaymakamı Muammer Köken başkanlığında görüşüldü.

MADEN SUYU İÇİN BÜYÜK İSİMLER BİR ARAYA GELDİ

Toplantı Büyükşehir Belediye Başkanlığı temsilcileri, Güney Marmara Kalkınma Ajansı temsilcileri, Susurluk Belediyesi Temsilcisi Ahmet Altay, Susurluk Ticaret Odası Başkanı İlker Kurt, Susurluk Ticaret Odası Genel Sekreteri Yücel Sarı, Susurluk Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hamit Yıldız, TOBB Balıkesir İli Oda/Borsaları Akademik Danışmanı Prof. Dr. Metehan YILGÖR, Dereköy Mahalle Muhtarı, SUYEG Derneği temsilcileri ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

FİZİBİLİTE RAPORU HAZIRLANACAK

Toplantıda Dereköy maden suyu fizibilite çalışmaları hakkında yapılması gereken işlemler görüşüldü. Maden suyu kapasitesinin ölçülmesi ve yatırım koşullarının değerlendirilmesi için Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2022 yılı Fizibilite Desteği Programı’na sunulmak üzere fizibilite raporunun hazırlanmasına karar verildi. Projeyi ve fizibilite raporunu hazırlanması ve sunulması aşamalarının Susurluk Ticaret Odası ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşeceği belirtildi.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.