DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Muhtarlar Derneği’nde Görev Değişimi

Susurluk Muhtarlar Derneği’nde Görev Değişimi

Susurluk Muhtarlar Derneği'nin olağan genel kurulunda, görev değişimi yaşandı. Genel kurul sonrasında Muhtarlar Derneği Yeni Başkanı Nihat Irmak oldu. 54 Muhtar'dan 53'ünün katıldığı seçimlerde Nihat Irmak 31 oy alarak yeniden başkan seçildi. Rakibi Murat Şahin ise 20 oy aldı. Irmak, muhtarlara teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ABONE OL
Temmuz 21, 2024 17:06
Susurluk Muhtarlar Derneği’nde Görev Değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulu, dernek binasında yapıldı. 54 muhtardan 53’ünün katılımıyla gerçekleşen genel kurulda, mevcut başkan Murat Şahin ile Buzağılık Mahallesi Muhtarı Nihat Irmakı’ın listeleri yarıştı. Oylama sonucunda, Nihat Irmak 31 oy alarak yeni başkan seçildi. Murat Şahin ise 20 oyda kaldı.

Nihat Irmak’ın Zaferi ve Açıklamaları

Seçimlerin tamamlanmasının ardından görevi devralan Nihat Irmak, muhtarlara teşekkür ederek kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını söyledi. Irmak, “Bundan sonra o bu yok. Biz varız. Oy veren de vermeyen de hep biriz. Birlikteyiz. Susurluk’ta Muhtarlar Derneği’ni layık olduğu yere birlikte taşıyacağız,” dedi.

Susurluk Muhtarlar Derneği’nde Görev Değişimi

Muhtarlar Derneği’nde Birlik ve Beraberlik

Nihat Irmak, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Irmak, tüm muhtarlarla birlikte çalışarak derneği daha ileriye taşımayı hedeflediğini belirtti. Yeni dönemde, muhtarların sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Murat Şahin, Nihat Irmak’ı tebrik etti ve görevini devretti. Irmak, tüm muhtarlara teşekkür ederek, dernek çalışmalarında ortak hedeflere ulaşmak için birlik içinde olacaklarını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.