DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk Sultaniye’de Kazalar Tepki Çekiyor

Susurluk Sultaniye’de Kazalar Tepki Çekiyor

 Susurluk’un Sultaniye Mahallesi Zaferi Milli Caddesi’nde sık sık meydana gelen kazalar, vatandaşların tepkisine yol açıyor. Son kazada, TOKİ evleri yöneticisi Atila Aka motosikletiyle seyir halindeyken bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Aka, yetkililerden acil önlem alınmasını istedi.

ABONE OL
Temmuz 7, 2024 15:17
Susurluk Sultaniye’de Kazalar Tepki Çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk ilçesi Sultaniye Mahallesi Zaferi Milli Caddesi’nde son zamanlarda artan trafik kazaları, bölge halkının tepkisine neden oluyor. En son yaşanan kazada, TOKİ evleri DK3 yöneticisi Atila Aka, motosikletiyle seyir halindeyken bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Zaferi Milli Caddesi’nde Kazalar Artıyor

Zaferi Milli Caddesi, son dönemde birçok kazanın meydana geldiği bir nokta haline geldi. Sık sık yaşanan bu kazalar, cadde üzerinde yaşayan ve bu yolu kullanan vatandaşları endişelendiriyor. Son olarak meydana gelen kazada, TOKİ evleri yöneticisi Atila Aka, motosikletiyle evine giderken hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Susurluk, Sultaniye Mahallesi, Zaferi Milli Caddesi, trafik kazası, Atila Aka, TOKİ evleri, hız kesici, trafik önlemleri, vatandaş tepkisi, yerel yönetim

Susurluk Sultaniye’de Kazalar Tepki Çekiyor_1

Atila Aka’nın İsyanı

Kaza sonrasında yaralanan Atila Aka, yetkililerden acil önlem alınmasını istedi. Aka, “Ben kaza anında motosikletimle evime gidiyordum. Bu esnada yolda hız kesici olmadığından dolayı hızla gelen bir otomobil sürücüsü bana çarptı. Kaza sonrasında birçok yerimden yara aldım. Yetkililerden bir an önce bu yolda ölümlü bir kaza yaşanmadan önce önlem alınmasını, burada bulunan ceplere önlem alınmasını ve yola hız kesicilerin koyulmasını istiyoruz” diye konuştu.

TOKİ Sakinlerinin Talepleri

Sadece Atila Aka değil, TOKİ sakinleri ve yöneticileri de Zaferi Milli Caddesi’ndeki duruma tepkili. Sürekli yaşanan kazaların önlenmesi için gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını isteyen bölge sakinleri, yetkililere sesleniyor.

Gerekli Düzenleme Yapılmalı

Son dönemlerde artan kazalar nedeniyle can kaybı yaşanmadan yetkililer tarafından bir an önce önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, bu caddeye hız kesicilerin konulması, trafik işaretlerinin artırılması ve gerekli trafik düzenlemelerinin yapılması konusunda yetkililere çağrıda bulunuyor. Özellikle evlerin yoğun olduğu bu bölgede, trafik güvenliğinin sağlanması için daha fazla önlemin alınması gerektiği belirtiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.