DOLAR 34,0984 0%
EURO 37,8966 -0.22%
ALTIN 2.801,23-0,04
BITCOIN 21280643.64973%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SUSURLUKLULAR TEK YÜREK OLDU

SUSURLUKLULAR TEK YÜREK OLDU

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
SUSURLUKLULAR TEK YÜREK OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Isınma ihtiyacı duyan depremzedeler için çalışmalara devam eden kamu kurumları ve vatandaşlar tarafından toplamda 8 kamyon yakacak odun toplanarak hazır hale getirildi.

Susurluk’ta kamu kurumları ve vatandaşlar deprem bölgesinin yakacak ihtiyacı için bir araya gelerek,

soğuk hava şartlarında ısınma ihtiyacı duyan depremzedeler için çalışmalara devam ediyor. Hayırseverler ve yardım kuruluşları depremzedelerin ısınabilmeleri için odun ve kömür yardımı toplayarak belirlenen iki bölgeye yardımda bulundu.

8 KAMYON YAKACAK YARDIMI YOLA ÇIKMAYI BEKLİYOR”

Susurluk’ta devam eden yardım faaliyetleri kapsamında vatandaşlar depremzedeler için seferber oldu. Gıda, giyinme ve barınma ihtiyaçlarıyla birlikte ısınma ihtiyacı için de çalışmalar devam ediyor. Susurluk Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Susurluk Orman İşletme Şefliği, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların da katkılarıyla toplamda 8 kamyon odun hazırlanarak yola çıkmayı bekliyor.

KÖKEN: “KADİRŞİNAS VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Susurluklu yardımseverler tarafından hazırlanan odunlar afet bölgesindeki depremzedelerin ısınma ihtiyaçlarında kullanılmak üzere hazır hale getirildi. Yapılan yakacak yardımı ile ilgili açıklamada bulunan Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ”Bir süredir depremzedelerin ısınma ihtiyacının giderilmesi için kapı kapı gezip yakacak odun toplanıldı. Bu çalışmada emeği geçen kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütleri ile kadirşinas vatandaşlarımıza tekrardan teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YARDIMLAR LİSTE DOĞRULTUSUNDA DEVAM EDECEK

Meteorolojiden alınan bilgiye göre yakın zamana kadar eksi 5 ile 19 derece arasında değişecek olan hava koşulları, bir süre güneşli ve parçalı bulutlu olarak devam edecek. Bu bilgi doğrultusunda eski hava koşullarına göre depremzedeler daha ılık hava şartlarını yaşayacaklar. Ayrıca Susurluk Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Susurluk Orman İşletme Şefliği, Kamu Kurum ve Kuruluşları tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ihtiyaç listesine göre yardımların devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

HABER: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.