DOLAR 33,9905 0.27%
EURO 37,8885 0.72%
ALTIN 2.821,790,44
BITCOIN 1969797-2.9838%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurlukspor’un Yeni Başkanı Adnan Yalçınkaya Oldu

Susurlukspor’un Yeni Başkanı Adnan Yalçınkaya Oldu

Susurlukspor'un olağan genel kurulunda Adnan Yalçınkaya başkanlığa seçildi. Yalçınkaya, 49 oy alarak rakibi Cengiz Bölükoğlu'nu geride bıraktı. Yeni başkan, Susurlukspor'u daha ileriye taşımak için çalışacaklarını belirtti.

ABONE OL
Temmuz 3, 2024 12:20
Susurlukspor’un Yeni Başkanı Adnan Yalçınkaya Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Susurlukspor’un olağan genel kurulu, Susurluk Belediyesi’nde gerçekleştirildi. Genel kurulda Adnan Yalçınkaya, 49 oy alarak kulübün yeni başkanı seçildi. Rakibi Cengiz Bölükoğlu ise 46 oyda kaldı.

İlk Kez İki Liste Yarıştı

Bu genel kurul, Susurlukspor tarihinde ilk kez iki listenin yarıştığı bir seçim olarak kayıtlara geçti. Adnan Yalçınkaya’nın başkanlığa seçilmesiyle birlikte, kulüp yönetiminde yeni bir dönem başladı.

Susurlukspor'un Yeni Başkanı Adnan Yalçınkaya Oldu

Susurlukspor’un Yeni Başkanı Adnan Yalçınkaya Oldu_1

Yalçınkaya’dan Arık’a Teşekkür

Yeni başkan Adnan Yalçınkaya, seçimin ardından yaptığı konuşmada, Susurlukspor’a hizmet eden eski Başkan Seçkin Arık’a teşekkür etti. Yalçınkaya, “Susurlukspor üye ve delegelerinin oylarıyla seçilmiş bulunmaktayım. Bugüne değin bu kulübe hizmet etmiş personeline, futbolcusuna, yönetim kuruluna ve başkanına kadar hepsine minnettarız,” dedi.

Susurlukspor'un Yeni Başkanı Adnan Yalçınkaya Oldu

Susurlukspor’un Yeni Başkanı Adnan Yalçınkaya Oldu_2

Yalçınkaya; “Susurlukspor Layık olduğu Yerde Olacak”

Adnan Yalçınkaya, Susurlukspor’u layık olduğu yere taşımak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı. “Devraldığımız bayrağı yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte daha ileriye taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Susurlukspor layık olduğu yerde kalacak ve daha da yükselecek,” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.