DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta 15 Temmuz Anısına Mevlid-i Şerif

Susurluk’ta 15 Temmuz Anısına Mevlid-i Şerif

Susurluk'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler için mevlid-i şerif okutuldu. Törene ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

ABONE OL
Temmuz 17, 2024 13:00
Susurluk’ta 15 Temmuz Anısına Mevlid-i Şerif
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’ta Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Susurluk’ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Susurluk Şehitliği’nde mevlid-i şerif okutuldu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, birlik ve beraberlik mesajlarıyla başladı.

Susurluk'ta 15 Temmuz Anısına Mevlid-i Şerif

Susurluk’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler için mevlid-i şerif okutuldu. Törene ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı._1

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Programda konuşma yapan Kaymakam Muammer Köken, 15 Temmuz’un Türk milletinin demokrasiye olan bağlılığını ve vatan sevgisini bir kez daha gösterdiğini vurguladı. Köken, “Bugün burada şehitlerimizi anmak ve onlara dualarımızı göndermek için toplandık. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülkemizin geleceğine sahip çıkmalıyız,” dedi.

Susurluk'ta 15 Temmuz Anısına Mevlid-i Şerif

Susurluk’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehitler için mevlid-i şerif okutuldu. Törene ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı._2

Dualar ve İlahi Dinletisi

Mevlid-i şerif programında, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından ilahiler okundu. Katılımcılar, şehitler için hep birlikte dua ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Program, katılımcılara ikramların yapılması ile son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.