DOLAR 34,1282 0.3%
EURO 38,1301 0.17%
ALTIN 2.875,161,63
BITCOIN 2145671-0.81791%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta aşure dağıtıldı

Susurluk’ta aşure dağıtıldı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Susurluk’ta aşure dağıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Kaymakamlığı ve Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte “10 Muharrem Aşure” etkinliği düzenlendi.

Susurluk Kaymakamlığı, Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte Danaveli Mahallesi’nde “10 Muharrem Aşure” etkinliği düzenleyerek vatandaşlara aşure dağıtıldı. Balıkesir Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit’in de katıldığı etkinliğe Kaymakam Muammer Köken, Belediye Başkanı Nurettin Güney, Ticaret Borsası Başkanı Sefer Göçer, Ticaret Odası Başkanı İlker Kurt, Ziraat Odası Başkanı Özkan Gürkök, Kurum Amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Etkinlikte konuşan Kaymakam Köken, İbadetlerin yaptığı cemevlerinin devletin imkanlarıyla iyileştirilmesi, güzelleştirilmesi, eksikliklerinin giderilmesi konusunda bir süredir çalışmalar yürüttüğünü belirterek “Bu çalışmalarda tabii imkanlar ölçüsünde sizlere destek vermeye, bu güzel ortamların daha da güzelleşmesi için çaba göstermeye devam edeceğiz. Toplumumuzun hiçbir kesimine yönelik herhangi bir ayrımcılık ve art niyet taşıyan duyguyu kapımızdan içeri sokmuyoruz. Bunları nefretle kınıyoruz. Allah birliğimizi, dirliğimizi, bütünlüğümüzü daim eylesin. Her birinize sağlık, sıhhat, afiyet, birlik, beraberlik ve başarı getirsin.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.