DOLAR 34,1092 0.26%
EURO 38,1167 0.12%
ALTIN 2.874,941,63
BITCOIN 2139521-0.42232%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta bayram heyecanı

Susurluk’ta bayram heyecanı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:16
Susurluk’ta bayram heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney Susurluklu vatandaşlarla bayramlaştı.

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, bir aylık yoğun Ramazan programlarının ardından Ramazan Bayramı’nın gelişini kutlamak adına halkla buluştu. Bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programında kamu görevlileri ve halkla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Köken ve Güney, Adnan Menderes Çay Bahçesi’nde daire müdürleri, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

BAYRAMDA İYİ DİLEKLER SUNULDU

Mübarek Ramazan ayını tamamlayarak, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadığını söyleyen Kaymakam Köken; “Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm İslam Âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi. Herkesle ayrı ayrı bayramlaşan Kaymakam Köken, davetlilerin bayramını kutladı. Düzenlenen bayramlaşma programında Susurluk halkına bereketli bir Ramazan Bayramı dileğinde bulunan Başkan Güney; “Birlik ve beraberliğimizi, kardeş ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı’mız tüm ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun.” dileklerinde bulundu.

BAYRAMDA HİZMET VEREN PERSONEL UNUTULMADI

Nurettin Güney, Muammer Köken ve protokol üyeleri, programın ardından hizmetleri gereği bayramda çalışmak zorunda olan Susurluk İlçe Devlet Hastanesi personeli, Susurluk İlçe Emniyet Amirliği personeli, Susurluk İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve Susurluk İlçe İtfaiye Amirliği personeline ziyaret gerçekleştirdi. Personel ile bayramlaşma yapıldı. Kaymakam Köken hastanedeki hastaları ziyarette bulunarak acil şifalar dileyip bayramlarını kutladı.

Haber: Nur Uysun

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.