DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Dev Ekranda Maç Heyecanı

Susurluk’ta Dev Ekranda Maç Heyecanı

Susurluk'ta, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye-Hollanda maçını izlemek için yüzlerce vatandaş Atatürk Parkı'na kurulan dev ekranda buluştu. Maçın 63. dakikasında gelen golle coşan halk, sonrasında yaşanan mağlubiyetle hüzne boğuldu.

ABONE OL
Temmuz 7, 2024 15:00
Susurluk’ta Dev Ekranda Maç Heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Hollanda ile karşı karşıya geldi. A Milli Takımımızın bu kritik maçı, tüm ülkede olduğu gibi Susurluk’ta da büyük bir heyecanla takip edildi. Susurluk Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’na kurulan dev ekranda maçı izlemek için erken saatlerde toplanan yüzlerce vatandaş, bu önemli karşılaşmaya tanıklık etti.

Maçın Heyecanı Atatürk Parkı’nda Yaşandı

Susurluk Atatürk Parkı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye-Hollanda maçını izlemek isteyenlerle doldu taştı. Dev ekranın kurulduğu parkta, erken saatlerde yerini alan vatandaşlar, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte maçı izlemek için hazırlandı. Herkesin gözleri dev ekrandaydı ve heyecan doruktaydı.

Susurluk, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası, Türkiye-Hollanda maçı, A Milli Takım, dev ekran, Atatürk Parkı, maç heyecanı, mağlubiyet, belediye başkanı, futbol coşkusu

Susurluk’ta Dev Ekranda Maç Heyecanı_1

63. Dakikada Gelen Gol

Karşılaşmanın 63. dakikasında Türkiye’nin attığı golle birlikte Atatürk Parkı’ndaki coşku doruğa çıktı. Vatandaşlar, milli takımın bu önemli golüyle büyük sevinç yaşadı. Ellerinde bayraklar ve milli takım formalarıyla maçı izleyen Susurluklular, gol anını büyük bir coşkuyla kutladı.

Mağlubiyet Hüzne Boğdu

Ancak maçın ilerleyen dakikalarında Hollanda’nın attığı gollerle durum değişti. Milli takımımızın mağlubiyeti, Susurluk Atatürk Parkı’ndaki coşkulu kalabalığı hüzne boğdu. Herkesin umutla beklediği galibiyet gerçekleşmeyince, parkta sessizlik hâkim oldu. Vatandaşlar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte sessizce evlerine döndü.

Hakan Semizel; “Bizim İçin Önemli olan Birlik ve Beraberlik”

Susurluk Belediye Başkanı, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızı bu heyecana ortak etmek için Atatürk Parkı’na dev ekran kurduk. Milli takımımızın yanında olmak, bu birlik ve beraberliği yaşamak bizim için çok önemliydi. Mağlubiyet bizi üzse de milli takımımıza olan desteğimiz devam edecek,” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.