DOLAR 34,1515 0.15%
EURO 38,0263 -0.19%
ALTIN 2.877,660,10
BITCOIN 21656810.85816%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlandı

Susurluk’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlandı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Susurluk’ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası sebebiyle Susurluk’ta çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 2. kez kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında etkinlikler yapıldı. Etkinliklerde konuşmalar, halk oyunları ve gösterileri ve belge töreni yapılmasının ardından Susurluk Park Düğün Salonu’nda sergi açılışı Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, ilçe protokolü ve Susurluk halkının katılımıyla gerçekleşti.

EL SANATLARI HALKIN BEĞENİSİNE SUNULDU

Serginin açılış töreninde kurdeleyi Susurluk Kaymakamı Muammer Köken kesti. Kaymakam Köken, açılışın ardından geçtiğimiz yıl boyunca emek verilerek yapılan el sanatları ürünlerinin sergilendiği alanı gezerek eserleri üreten kişilerle sohbet etti. Sergide El Sanatları, Moda ve Tasarım, Yağlı Boya Resim, Nakış ve Rölyef eserleri sergilendi. Sergi üç gün boyunca halkın ziyaretlerine açık kaldı. Susurluk Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri, akşam saatlerinde müzik dinletileri, çocuklara yönelik masal anlatımı ve resim çalışmaları ile devam etti.

Haber: Nur Uysun

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.