DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP

Susurluk’ta Maskeli Hırsızlar Gözaltında

Susurluk'ta Haziran ayı içerisinde gerçekleşen okul hırsızlıkları olaylarında, 3 farklı okuldan kantin malzemeleri ve nakit para çalan maskeli şüpheliler Hasan A. ve Atakan G. yakalandı.

ABONE OL
Haziran 26, 2024 13:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgilere göre Susurluk Mesleki ve Teknik lisesi, Şehit Erbil Aslan İlkokulu, Beş Eylül Lisesi ve Şehit Erbil Aslan Ortaokulunda gerçekleştirilen hırsızlık olayları Susurluk İlçe Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından aydınlatıldı. Okullara girilerek kantinlerden para ve kantinlerde satışa sunulan malzemeleri çaldıkları tespit edilen iki şüpheli gözaltına alındı.

“Taktıkları Maske Kurtaramadı”

Hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri sırada maske takarak kimliklerini gizlemeye çalışan zanlıların Susurluk Polisi tarafından kimlikleri kısa sürede belirlendi. Kimliklerinin belirlenmesinin ardından gözaltına alınarak Polis Merkezine getirilen zanlıların ifadeleri alındı. Hırsızlık zanlıları Hasan A. ve Atakan G. haklarında hazırlanan evrak ile birlikte mahkemeye sevk edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.