DOLAR 34,0984 0%
EURO 37,8966 -0.22%
ALTIN 2.801,23-0,04
BITCOIN 21280643.64973%
Balıkesir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Okul Kantinlerine Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı

Susurluk’ta Okul Kantinlerine Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı

Susurluk'ta, okul kantinlerinden para ve malzeme çalan iki kişi yakalandı. Zanlılardan biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 15:49
Susurluk’ta Okul Kantinlerine Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde, okul kantinlerine girerek para ve kantin malzemeleri çaldıkları tespit edilen iki kişi tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, Susurluk Mesleki ve Teknik Lisesi, Şehit Erbil Aslan İlkokulu, Beş Eylül Lisesi ve Şehit Erbil Aslan Ortaokulu’nda gerçekleştirilen hırsızlık olayları, Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda aydınlatıldı.

Taktıkları Maske Kurtaramadı

Hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri sırada maske takarak kimliklerini gizlemeye çalışan zanlıların kimlikleri, polis ekipleri tarafından kısa sürede belirlendi. Zanlılar Hasan A. ve Atakan G., kimliklerinin belirlenmesinin ardından gözaltına alınarak Polis Merkezi’ne götürüldü. Burada yapılan sorgulamalarının ardından hırsızlık zanlıları, haklarında hazırlanan evrak ile birlikte mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan Biri Tutuklandı

Edinilen bilgilere göre, ilçede 5 işyeri ve 2 camiden gerçekleşen maskeli hırsızlık olaylarının faili olarak gözaltına alınan Hasan A. ve Atakan G., çıkarıldıkları mahkemede hakim karşısına çıktı. Mahkeme sonucunda Hasan A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Atakan G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.