DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21592590.45032%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Ramazan coşkusu

Susurluk’ta Ramazan coşkusu

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:18
Susurluk’ta Ramazan coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.


Susurluk Belediyesi’nin katkılarıyla 16 Nisan Cumartesi akşamı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında “Örnek İnsan Hz. Peygamber” konulu bir sohbet konferansı gerçekleştirildi. Susurluk Adnan Menderes Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen konferansta Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, Hz. Peygamberin hayatını konu alan bir konuşma yaptı. Susurluklu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sohbet programının sonunda Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve Susurluk Belediye Başkan Vekili Kamil Gürel, Prof. Dr. Mustafa Yıldırım’a teşekkür plaketi takdim etiler.

TÜGVA’DAN SUSURLUK’TA RAMAZAN PROGRAMI

Türkiye Gençlik Vakfı Susurluk İlçe Temsilciliği Ramazan programı etkinlikleri kapsamında mehter ve yağlı güreş gösterileri düzenledi. Susurluk Parkında düzenlenen Ramazan Programı, Mehter Takımı’nın gösterisiyle başlayıp yağlı güreşlerle devam etti. Susurluk halkının yoğun ilgi gösterdiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla bitti. Programa Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluk İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ve Susurluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya katılım sağladı.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.