DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Trafik Kazası Sonrası Yangın Çıktı

Susurluk’ta Trafik Kazası Sonrası Yangın Çıktı

 İstanbul-İzmir Otoyolu İstanbul istikameti Susurluk Ömerköy mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonucu çıkan yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak  söndürüldü.

ABONE OL
Temmuz 21, 2024 12:59
Susurluk’ta Trafik Kazası Sonrası Yangın Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul-İzmir Otoyolu İstanbul istikameti Susurluk Ömerköy mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan yangın, bölgede paniğe neden oldu. Tek taraflı gerçekleşen kazada, otomobil sürücüsünün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç bariyerlere çarptı.

Kazanın hemen ardından, çarpmanın etkisiyle otluk alana düşen kıvılcım, otoyol kenarında yangına sebep oldu. Rüzgarın etkisiyle yangın, çam ağaçlarından oluşan ormanlık alana sıçradı.

Susurluk'ta Trafik Kazası Sonrası Yangın Çıktı

Susurluk’ta Trafik Kazası Sonrası Yangın Çıktı_1

Ekiplerin Hızlı Müdahalesi

Yangının başlamasının ardından olay yerine Karesi, Merkez ve Susurluk İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekiplerin yanı sıra Orman Ekipleri, Susurluk Belediyesi Tankerleri ile yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Kısa sürede çok sayıda personelin müdahalesi ekiplerin hızlı ve koordineli çalışmaları sayesinde yangın kontrol altına alınan yangın ilerleyen saatlerde tamamen söndürüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.