DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Yaz Spor ve Sanat Kursları Başladı

Susurluk’ta Yaz Spor ve Sanat Kursları Başladı

Susurluk Belediyesi, yaz spor ve sanat kurslarına başladı. 24 Haziran'da kayıtları tamamlanan kurslar arasında futbol, yüzme, jimnastik, dans, voleybol, basketbol, güreş, piyano, resim, bağlama, gitar ve kodlama gibi 14 farklı branş bulunuyor. Kurslara toplamda bin 143 kişi katılıyor.

ABONE OL
Temmuz 10, 2024 13:43
Susurluk’ta Yaz Spor ve Sanat Kursları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’ta Yaz Spor ve Sanat Kursları Büyük İlgi Gördü

Susurluk Belediyesi’nin düzenlediği yaz spor ve sanat kursları, 24 Haziran’da kayıtların sona ermesiyle birlikte başladı. Bu yıl çeşitli spor ve sanat dallarını içeren 14 farklı kurs açıldı. Kız ve erkek futbol, kaleci eğitimi, yüzme, jimnastik, dans, voleybol, basketbol, güreş, piyano, resim, bağlama, gitar ve kodlama kursları ile çocuklar ve gençler yaz tatilini dolu dolu geçirme fırsatı buluyor.

Susurluk, yaz kursları, spor, sanat, futbol, yüzme, jimnastik, dans, voleybol, basketbol, güreş, piyano, resim, bağlama, gitar, kodlama

Susurluk’ta Yaz Spor ve Sanat Kursları Büyük İlgi Gördü_1

Yoğun İlgiyle Başlayan Kurslar

Kurslara ilgi oldukça yoğundu. İlçe merkezinden bin 083 kişi, kırsal mahallelerden ise 60 kişi kayıt yaptırdı. Toplamda bin 143 kursiyerin katılımıyla gerçekleşen kurslar, 30 Ağustos’a kadar devam edecek. Katılımcılar, hem spor yapma hem de sanatla ilgilenme imkanı bulacaklar.

Spor Kursları ile Aktif Bir Yaz

Kurslar arasında en çok ilgi gören dallardan biri futbol. Kız futbol ve erkek futbol takımları, kaleci eğitimi ile destekleniyor. Yüzme kursları ise serinlemek ve yüzme yeteneklerini geliştirmek isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. Jimnastik, dans, voleybol, basketbol ve güreş kursları da çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunacak.

Sanat Kursları ile Yaratıcılık Gelişiyor

Sanat kursları da büyük ilgi görüyor. Piyano, resim, bağlama ve gitar kursları, çocukların ve gençlerin sanatsal yeteneklerini geliştirmeleri için mükemmel fırsatlar sunuyor. Özellikle piyano ve gitar kursları, müziğe ilgi duyanların favorisi haline geldi. Kodlama kursları ise teknolojiye meraklı gençler için geleceğe hazırlık niteliğinde.

Kurslara Katılım ve Program

Kurslara katılan çocuklar ve gençler, yaz boyunca hem eğlenecek hem de yeni beceriler kazanacaklar. 30 Ağustos’a kadar sürecek olan kurslar, Susurluk Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayata geçiriliyor. Bu kurslar sayesinde çocuklar ve gençler, yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirecekler.

Susurluk Belediyesi’nin yaz spor ve sanat kursları, çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimine katkıda bulunarak, onları geleceğe hazırlamayı hedefliyor. Bu çeşitliliği ve katılımı ile Susurluk, gençlerine yönelik önemli bir hizmet sunuyor.  

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.