DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Susurluk’ta Yol ve Mahalle İncelemeleri Devam Ediyor

Susurluk’ta Yol ve Mahalle İncelemeleri Devam Ediyor

 Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, yaz aylarının gelmesiyle açılan asfalt sezonunda kırsal mahallelerde yol denetimi gerçekleştirdi. Karapürçek, Balıklıdere ve ilçe merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Semizel, Yağcıköy Mahallesi'nde de vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

ABONE OL
Temmuz 14, 2024 13:28
Susurluk’ta Yol ve Mahalle İncelemeleri Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel Kırsal Mahallelerde Yol Denetimi Yaptı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Susurluk’ta asfalt sezonu açıldı ve bu kapsamda Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, kırsal mahallelerde yol denetimi gerçekleştirdi. Başkan Semizel’e Meclis Üyesi Yaşar Sağlam ve mahalle muhtarları eşlik etti. İncelemeler sırasında Karapürçek ve Balıklıdere mahallelerinde gerçekleştirilmesi planlanan yol çalışmaları detaylı olarak incelendi.

Susurluk, yol denetimi, asfalt sezonu, kırsal mahalleler, Hakan Yıldırım Semizel, Karapürçek, Balıklıdere, Günaydın yolu, Söve yolu, Yağcıköy Mahallesi, belediye çalışmaları

Susurluk’ta Yol ve Mahalle İncelemeleri Devam Ediyor_1

Kısa zamanda yapımına başlanacak olan Günaydın, Söve ve Susurluk yolunda da incelemeler yapıldı. İncelemelerine devam eden Başkan Semizel ve ekibi Yağcıköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, onların istek ve taleplerini dinlediler. Vatandaşlar, yol çalışmaları ve diğer belediye hizmetleri ile ilgili görüşlerini ilettiler. Başkan Semizel, vatandaşların taleplerinin en kısa sürede değerlendirileceğini ve gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.