DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18469870.75424%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SUSURLUK’TAN ÇATALCADAĞ’A YÜRÜDÜLER

SUSURLUK’TAN ÇATALCADAĞ’A YÜRÜDÜLER

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:24
SUSURLUK’TAN ÇATALCADAĞ’A YÜRÜDÜLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Belediyesi, Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Tema Balıkesir İl Temsilciliği ve Susurluk Kent Konseyi’nin yer aldığı etkinlikte Türkiye’nin turizm harikası Çataldağ’da yürüyüş gerçekleştirildi. Spor kıyafetini giyen doğa yürüyüşüne koştu.

Balıkesirliler Çatalcadağ’da yürüdü. Covid pandemisi dolayısıyla uzun süreler bir arada olamayan ve yasaklar dolayısıyla doğa hasreti çeken vatandaşlar adeta özlem giderdi. Muhteşem bir doğa eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Susurluk Belediyesi, Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Tema Balıkesir İl Temsilciliği ve Susurluk Kent Konseyi yer aldı. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in de içinde bulunduğu grup oluşturulan yürüyüş rotasında temiz havanın keyfini çıkardı.
Başkan Güney etkinlikle ilgili olarak “Misya yürüyüş yolunda, Susurluk’un doğası ile beraber çok güzel bir gün geçirdik. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederiz.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.