DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21569660.20422%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
SYDV YİNE YALNIZ BIRAKMADI

SYDV YİNE YALNIZ BIRAKMADI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:11
SYDV YİNE YALNIZ BIRAKMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde görev alan Vefa Ekibi tarafından ihtiyaç sahibi 400 haneye gıda yardımı gerçekleştirildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Birimi ekipleri tarafından çalışma gerçekleştirildi ve ihtiyaç sahibi 400 haneye 5 kilo pirinç, 5 litre Ayçiçek yağı, 5 kilo toz şeker ve 1 kiloluk çaydan oluşan gıda yardımı yapıldı.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DİNLENDİ

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Susurluk Kaymakamı Muammer köken, “Kaymakamlığımız bünyesinde bulunan Susurluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görevli ekibimiz, ilçemize bağlı mahallelerde toplam 400 hane ziyareti gerçekleştirilmiştir. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızın gönülleri alınıp, istek ve talepleri dinlenmiştir” dedi.

YARALARINI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kaymakam Köken, “Vatandaşımızın her türlü sorunlarına çare bulmaya devam ediyoruz. Hanelerin temizliği, yaşlıların kişisel bakım ve temizliğinin yapılması, problemli evlerin tespitleri yapılmıştır. Yatağa bağlı yaşlı ve engelli vatandaşların ihtiyaçları giderilip, hoş sohbet ile gönülleri alınmıştır. Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak her türlü sorunlarına çare bulmak, yaralarını sarmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek için varız ve var olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.