DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TECRÜBELERİNİ LİSELİLERE ANLATTI

TECRÜBELERİNİ LİSELİLERE ANLATTI

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
TECRÜBELERİNİ LİSELİLERE ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken, Susurluk Final Lisesi’nde bir araya geldiği öğrencilere “Kariyer Planlama ve Girişimcilik” üzerine seminer verdi.

Kaymakam Muammer Köken, Susurluk Final Lisesi’nde bir araya geldiği öğrencilere girişimcilik, kariyer planlama, geleceğin meslekleri ve yetkinlik konularında seminer verdi. Okulun konferans salonunda düzenlenen programda, öğrencilerle buluşan Köken ’in girişimcilik ve kariyer planlama alanlarındaki konuşması ilgiyle dinlendi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Kaymakam Köken, taşradan geldiğini ve bugünlere Cumhuriyet sayesinde eriştiğini ifade etti.

GELECEĞE IŞIK TUTMAK AMAÇLANIYOR”

Susurluk Final Lisesi tarafından “Kariyer Günleri” kapsamında farklı meslekleri tanıtmak amacıyla düzenlenen konferans öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Konferansın gerçekleştirilmesinde, öğrencilerin kariyer gelişim ve tercihlerine yön vererek, üniversite bölüm seçimlerine rehberlik edip, gelecek vizyonlarına ışık tutmak amaçlanıyor.

Kaymakam Muammer Köken, Susurluk Final Lisesi’nde bir araya geldiği öğrencilere “Kariyer Planlama ve Girişimcilik” üzerine seminer verdi.

BİLGİYE VE BAŞARIYA SÜREKLİ AÇ OLMAK LAZIM”

Konferansta “Kariyer Planlama ve Girişimcilik” üzerine konuşan Köken, “İyi bir kariyer planlaması için ilk yapılması gereken bilgiye ve başarıya sürekli aç olmaktır. Öğrenmekten kaçmamalıyız ve her günümüzü yeni bir şeyler öğrenmek için harcamalıyız. Böylece iyi bir kariye bizi bulacaktır.” dedi.

GELECEĞİ GENÇLERLE BERABER ÜRETEREK KAZANILACAĞIZ”

Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen konferansa Kaymakam Muammer Köken ile beraber Ahi Güven Fabrika Sahibi Mete Seyfeli konuşmacı olarak katılım sağladı. Örnek hikâyesiyle Susurluk’a kazandırdıklarını ve hayat tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Mete Seyfeli, geleceği gençlerle beraber üreterek kazanılacağını ifade etti.

Haber: Sena Eğilmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.