DOLAR 34,0679 -0.1%
EURO 38,1693 0.02%
ALTIN 2.880,740,21
BITCOIN 21798041.33718%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Tek çözüm Millet İttifakı

Tek çözüm Millet İttifakı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Tek çözüm Millet İttifakı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Susurluk İlçe Örgütü “Birlik ve Dayanışma” yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte Millet İttifakı’nın yaptığı çalışmalarla ülkenin refahının sağlanacağına vurgu yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Susurluk İlçe Örgütü, Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Yemeği’nde buluştu. CHP İlçe Örgütü tarafından düzenlenen etkinlik Tahsin Bozoğlu Havuzlu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Düzenlenen yemeğe Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, İBB Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı, Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Kadın Kolları MYK üyesi Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar Yahşi, Balıkesir eski Milletvekili Mehmet Tüm, Burhaniye İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan, önceki dönem İl Başkanı Dursun Erkoç, İrfan Barış, Ender Bıçkı, Susurluk İyi Parti İlçe Örgütü yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, STK başkanları, muhtarlar ve CHP gönüllüleri katılım sağladı.

“ÜLKEMİZE YENİDEN HUZUR, REFAH VE KARDEŞLİK GETİRECEĞİZ”

Birlik ve Dayanışma yemeği dolayısıyla konuşma yapan Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, iktidarın yanlış ekonomi politikaları dolayısıyla halkın açlık sınırında zorlanarak yaşadığını söyleyerek “İstilaya varan mülteci göçleri istihdam dengesinin bozuyor. İşsizlik katlanarak artıyor. Enflasyonun ve tarımsal girdi fiyatlarının yüksekliği yüzünden üretim maliyetleri de fahiş fiyatlara yol açıyor. Çiftçinin üretmekten, hayvan sahiplerinin hayvan bakmaktan imtina etmeye başladı.” dedi. CHP İl Başkanı Serkan Sarı, adalete ve kurumlara karşı halkın güvenini yitirdiğini dile getirerek, “Dış politikadaki yapılan yanlışlar yüzünden tüm komşu ülkeler ve dünya ile kavga halindeyiz. Dostlarımız ve ittifak ortaklarımızla birlikte ülkemize yeniden huzur, refah ve kardeşlik getireceğiz.” diye konuştu.

“MİLLET İTTİFAKI İLE BİRLİKTE HER ŞEY DÜZELECEK”

Susurluklu, İBB Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını getirdiğini iletti. İki kez yenilenen İstanbul seçimlerinde yaşanan süreci değerlendiren Subaşı, Türkiye’nin gerçek bir demokrasiye gereksinim duyduğunu ve bunu da Millet İttifakı ile birlikte yapacaklarını açıkladı. Yapılan konuşmaların ardından gece müzikle birlikte coşkuyla devam etti.

Haber: Belit PEKTEZEL

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.