DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21565650.7516%
Balıkesir
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Teknik destek projesi hayata geçiyor

Teknik destek projesi hayata geçiyor

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:14
Teknik destek projesi hayata geçiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk Ticaret Odası’nın “Susurluk Dünya İle Rekabete Hazırlanıyor” isimli teknik destek projesinin çalışmalarına başladı.

Susurluk Ticaret Odası, 2022 Yılı Teknik Destek Programı içerisinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı’na sunduğu “Susurluk Dünya İle Rekabete Hazırlanıyor” isimli teknik destek projesi kabul edilmesi üzerine proje çalışmalarını hız kesmeden başlattı. Bu proje ile birlikte özellikle üretici firmalara yönelik teknik destek ve danışmanlık hizmeti verilme amacıyla hazırlanan proje kapsamında eğitim ve destek hizmetleri hızla sürdürülüyor. Ağustos ayı boyunca, proje sürecinde firmalar nezdinde üretim aşamalarında ziyaretler ve Susurluk Ticaret Odası’nda eğitimler verileceği söylendi. Her Salı günleri proje kapsamında saat 14.30’da Susurluk Ticaret Odası’nda, her Çarşamba-Perşembe ve Cuma günleri de firma ziyaretleri yapılacağı ifade edildi.

KATILIMCI FİRMALARA ÇEŞİTLİ EĞİTİMLER DÜZENLENİYOR

Projeye uygun görülen firmalara sunulacak olan eğitim ve destek programları kapsamında; Rekabet ve Yöneticilik, Stratejik Bakış, Sürdürülebilir Rekabet Gücü için Yönetim Yaklaşımları, Toplam Kalite Yönetimi ve Yönetim Sistemleri, Kıyaslama (Benchmarking), İnovasyon ve Farklılaşma isimli eğitimler verileceği duyuruldu. Bu eğitimlerin yanı sıra; Yüksek Performans için Süreçlerle Yönetim, Etkin Ekip Yönetimi için İpuçları, Yönetici Olarak Ben, Liderler için İletişim Gücü, Müşteri Odaklı Olmak Nasıl Fark Yaratır, Yenilikçi Çözümler Geliştirme ve Karar Alma, Değişimi Anlamak, Yönetmek ve Öncülük Etmek eğitimlerinin de verilmekte olduğu belirtildi.

PROGRAM SONUNDA SERTİFİKA VERİLECEK

Ayrıca firmaların; yönetim, karar alma, rekabet güçleri, kalite sistemleri, organizasyon yapıları, piyasa uygunlukları, kurumsallaşmaları gibi konuların da mevcut durumları tespit edilerek bu tespit sonucunda firmalara raporlama yapılacağı söylendi. Proje ziyaretleri kapsamında Susurluk Ticaret Odası’nın, 3 Ağustos ve 11 Ağustos tarihlerinde Serpack A.Ş., 10 Ağustos tarihinde Dört Mevsim Et Mamulleri San.ve Tic. AŞ., 11 Ağustos tarihinde Susurluk Kariyer Yurt İşl.ÖzelEğit.Kur.Tur.İnş.Gıd.ve Paz.San.ve Tic. Ltd. Şti. firmalarına ziyaretler gerçekleştirdiği ifade edildi. Projenin ilerleyen günlerinde; Anka Kümes Ltd. Şti, Seçkin Kreş, Erol Kurt, Has Tavuk AŞ., Matlı Süt ve Süt Ürünleri AŞ., Ran Mantar AŞ. firmalarına ziyaretler gerçekleştirileceği duyuruldu. Programın sonunda katılımcılara sertifika töreni düzenleneceği ifade edildi.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.