DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TİCARET POLİTİKASI..

TİCARET POLİTİKASI..

Olanlar oldu.... Allem ettiler, kallem ettiler küreselciler Siyonizmin sinsi planlarını devreye sokmaya başardılar. Gaye, ben yazmıştım, çizmiştim masum bir uyarıydı. Ddaha önceki yazılarımda belirttiğim gibi. Karbon yasasını Türkiye'nin kabul etmeyeceği iddiasını savunanlara, dün itibariyle Maliye Bakanımız Sayın; Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada "KARBON VERGİSİNİ ALMALIYIZ" ifadelerini dile getirerek doğruladı .Sağlamasının ne kadar doğru düşünüldüğü de şüpheli?

ABONE OL
Haziran 20, 2024 14:45
TİCARET POLİTİKASI..
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hoş.. Buzdolapları bomboş. Ne zamandır görevini tam anlamıyla taşıyamamanın ızdırabını çekerken bir nebze de bu yasa ile üzerinden büyük bir yük kalkacak gibi..  Binbir güçlükle kıyısından, köşesinden alabilme imkanı bulabildiğimiz ihtiyaçlarımızdan içtiğimiz suyun dahi vergisi alınacak.
Kulağınıza şimdiden fısıldıyorum, yükünü taşıyamayacağımız vergiler yolda benden söylemesi..

Kapıyı ulaşım ve enerji sektörünün vermiş olduğu zararları sebebi göstererek yakıtların karbon içerisine uygulanan vergisi ile araladılar.

Dünyamızda yaşanan en önemli sorunlardan biri çevresel sıkıntı.
Fakat, İnsanoğlunun doyumsuzluğu şuursuzlukta level atladı.
Yağmur damlalarının düştüğü her kareyi betonlaştırma arzuları yeşilin tonuna turp suyu sıkarız, anlayışına dönüşerek müteahhitler arası yarışa döndü ortalık..

Niye kimseler görmek istemiyolar da sadece bakmayı tercih ediyorlar?
Ey! gafil nefsim, kalbinde ruhunu gör ki! kim olduğunu ve sınırlarını bil!..  Neslinin devamını tüketme
İnsanoğlu ne yapıyorsa kendi elleriyle yaptıklarının sonucunu yaşıyor. Bilinci olanlarda “Bana dokunmayan yılan bin sene yaşasın” ilkesi ile sessizleri oynuyor.
Ah … kör olası zihniyeti vird edinenler vebaliniz büyük ve ağır.

Paris iklim antlaşması hedefi olan sıcaklığı iki derecenin altında tutma hedefinin bir parçası olan karbon vergisi sera gazı emisyonlarının salınımının azaltılmasına yönelik adımları sinsi planlarıyla vurgunu yediriyorlar.
Dünyanın kuruluşundan bu yana devran ne zaman şaştı? Yaratana meydan okuyanlar, ilahi sistemin muazzam döngüsünün ne zaman güncellemeye gerek duyduğuna şahit oldular?
Allah’ın izin verdiği kadarısınız o kadar. Hesaplarınızı bozacak yine Yüce Allah’tır..

Kısacası Türkçe meali, olay TİCARET.. Kısa yoldan kazanılan en kolay ve en ucuz para şekli.
Kısacası bir örnek verecek olursak yürürlüğe giren kanun kârın azalması eğiliminde üreticinin elinde kalan üretimini devletlerin sermayesine kaydırılması politikasıdır vesselam…

YAZAR: Meliha ATEŞ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.