DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TİTİZLİKLE İNCELEDİ

TİTİZLİKLE İNCELEDİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
TİTİZLİKLE İNCELEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Muammer Köken, yapımı devam eden Hayme Ana Kız Meslek Lisesi inşaatı yol bağlantıları ve hafriyat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Muammer Köken ilçede devam eden eğitim yatırımlarını ve inşaat çalışmalarını yerinde inceledi ve yapımı devam eden Hayme Ana Kız Meslek Lisesi inşaatı yol bağlantıları ve hafriyat çalışmaları hakkında bilgi aldı. İnşaat alanını gezen Kaymakam Köken ’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan ve çalışma ekibiyle birlikte, Hayme Ana Kız Meslek Lisesi İnşaatı yol bağlantılarının son durumunu ve hafriyat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların ardından Kara Yolları Bölge Müdürlüğü ile koordine edilecek konular değerlendirildi.

Kaymakam Muammer Köken, yapımı devam eden Hayme Ana Kız Meslek Lisesi inşaatı yol bağlantıları ve hafriyat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

YENİ OLANAKLAR EĞİTİME KATKI SAĞLAYACAK”

İnşaat yapım aşamalarıyla ilgili yetkililerden bilgi alan Köken, çalışmaların öğrencilerin yüksek yararına olacak şekilde sürdürüldüğünü ve süreci titizlikle takip ettiklerini, bu kapsamda inşa edilen yeni okulların fiziki olanakları, atölye, donanım ve sunduğu fırsatlarla Susurluk’ta eğitime önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.

İMKÂNLAR SEFERBER EDİLDİ”

Öğrencilerin teknolojik alt yapıya uygun, modern okul ve sınıflarda eğitim görmeleri için Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tüm imkânların seferber edildiğini vurgulayan Köken, ilgililere teşekkürlerini iletip ziyaretlerini sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.