DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Tiyatro İle Tanışmayan Kimse Kalmasın

Tiyatro İle Tanışmayan Kimse Kalmasın

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Tiyatro İle Tanışmayan Kimse Kalmasın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece Belediyesi, tiyatro deneyimi yaşamamış 50 yetişkini Ediz Hun ve Selma Güneri’nin başrollerini paylaştığı “Muhteşem İkili” adlı oyunla buluşturarak, unutulmaz bir gece yaşattı. Yeşilçam’ın iki efsanevi ismi ilk kez tiyatro sahnesinde bir araya gelirken, seyirciler oyunun sonunda büyük bir coşkuyla salondan ayrıldı.

Küçükçekmece Belediyesi Mehmet Akif Bilgi Evi düzenlediği etkinlikle tiyatroyla tanışmayan kişilere ulaştı. Hayatında ilk kez tiyatro izleyen Tülin Aydın, ‘’Televizyonda izlediğimizden farklı olarak burada oyuncuları canlı canlı görme, izleme fırsatı yakaladık. Herkesin tiyatro izlemesini tavsiye ediyorum. Emeği geçen Mehmet Akif Bilgi Evi’ne ve Küçükçekmece Belediyesi’ne bize bu deneyimi yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra her vakit bulduğumda tiyatro izlemeye geleceğim’’ dedi. Mehmet Akif Bilgi Evi velilerinden Dilek Özdemir ise ‘’İlk kez bir tiyatroya geldim, hem ilk olması hem de Yeşilçam’ın birbirinden değerli oyuncularının bir arada olması çok keyifli ve heyecan vericiydi. Biz ev hanımlarının bu tarz etkinliklere ulaşması genelde zor oluyor ancak biz Bilgi Evi aracılığıyla haberdar olduk. Tiyatro izlemek harikaymış bundan sonra belediyemiz tarafından düzenlenen etkinlikleri takip edeceğim’’ dedi.

“Hiç tiyatro izlememiş velilere ulaştık”

Küçükçekmece Belediyesi Mehmet Akif Bilgi Evi Yöneticisi Erhan Erin Güneş, “Mehmet Akif Bilgi Evi bünyesinde eğitim gören öğrencilerin, hiç tiyatro izlememiş velilerine ulaştık. Bu sayede velilerimiz ilk kez tiyatro izlediler ve çok beğendiler” diye konuştu. Atilla Şendil’in yönetmenliğini üstlendiği romantik komedi oyunu Muhteşem İkili izleyicilerden tam not alırken, oyun sonunda Küçükçekmece Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Kaya sanatçılara çiçek takdim etti.

İki Efsaneyi Sahnede Buluşturan Oyun

Prömiyeri 28 Ekim 2022’de yapılan “Muhteşem İkili” geçmişte çok sayıda filmde beraber rol almış Ediz Hun ve Selma Güneri’yi ilk kez tiyatro sahnesinde bir araya getirdi. Atilla Şendil’in yönettiği, Savaş Özdural’ın hem yazdığı hem de rol aldığı “Muhteşem İkili” nin konusu şöyle:

Engin ve Meltem eski Yeşilçam oyuncularıdır. İş hayatlarındaki birlikteliklerini nikah masasına taşıyan çiftin evliliği bir süre sonra sona ermiştir. Artık birbirlerinin isimlerine bile tahammül edemez haldedirler. İkisiyle ayrı ayrı görüşmeyi sürdüren Engin’in yeğeni Savaş’a, çalıştığı televizyon kanalından eski meşhur oyuncuları buluşturacak bir program hazırlama görevi verilir. Savaş acaba Engin ve Meltem’i bir araya getirebilecek midir?

Muhteşem İkili

KÜÇÜKÇEKMECELİ 50 YETİŞKİN, HAYATLARINDA İLK KEZ TİYATRO İZLEDİ (İHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.