DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18428040.73572%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TSK ve MİT’in PKK’ya Karşı Başarılı Operasyonları

TSK ve MİT’in PKK’ya Karşı Başarılı Operasyonları

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın başarılı operasyonları, terör örgütü PKK'yı zayıflatıyor. Örgütün ele başlarının etkisiz hale getirilmesi, PKK'lı teröristler arasında korkuya neden oluyor.

ABONE OL
Temmuz 7, 2024 16:54
TSK ve MİT’in PKK’ya Karşı Başarılı Operasyonları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK’ya karşı yürüttükleri başarılı operasyonlarla örgütü zayıflatmaya devam ediyor. Bu operasyonlar sayesinde PKK’nın ele başları etkisiz hale getiriliyor, bu da örgüt içinde korkuya neden oluyor.

Nokta Operasyonları

TSK ve MİT’in düzenlediği nokta operasyonlar, terör örgütü PKK’ya büyük darbeler vurdu. Suriye ve Irak’ta kurulan üsler üzerinden yürütülen bu operasyonlar, PKK’nın önemli isimlerini etkisiz hale getiriyor.

PKK’nın İçindeki Korku

Ele başlarının etkisiz hale getirilmesi, PKK’lı teröristler arasında büyük korkuya neden oluyor. Örgütün kadın yapılanmasının sözde komuta konseyi toplantısında, PKK’nın Haftanin, Gara, Metina, Avaşin, Zap ve Hakurk’ta tüneller oluşturduğu ancak başarılı olamadığı itiraf edildi.

TSK ve MİT’in PKK’ya Karşı Başarılı Operasyonları

TSK ve MİT’in PKK’ya Karşı Başarılı Operasyonları_1

Operasyonların Sürekliliği

TSK ve MİT, terörle mücadele operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Kış demeden, yaz demeden her operasyonda terör hedefleri imha ediliyor. Bu operasyonlarda örgütün önemli isimleri ele geçiriliyor ve saldırı hazırlığındaki teröristler etkisiz hale getiriliyor.

Terörist Bulma Zorluğu

Sözde sorumlu düzeydeki teröristlerin öldürülmesi, PKK’ya yeni terörist kazandırma konusunda zorluklar yaşatıyor. Köşeye sıkışan PKK, halktan da destek bulamıyor ve örgüt içindeki çözülme hızla devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.