DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18400250.37821%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Tüm dünyanın ilgisini üstüne çeken IFA 2023’te tanıtılan tüm telefonlar

Tüm dünyanın ilgisini üstüne çeken IFA 2023’te tanıtılan tüm telefonlar

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:13
Tüm dünyanın ilgisini üstüne çeken IFA 2023’te tanıtılan tüm telefonlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm dünyanın en yoğun ilgisini üzerine çeken IFA 2023, Berlin’de devam ediyor. Başladığı günden beri IFA 2023’te tanıtılan tüm telefon modellerinden biri.

Teknoloji dünyasının en büyük fuarlarından biri olan IFA 2023, 1 Eylül tarihinde başladı ve 5 Eylül’e kadar devam edecek. Almanya’nın Berlin şehrinde ziyaretçilerini ağırlayan fuar, 8 ülkeden 2 bin firmanın yeni teknoloji ürünlerini sergilemesini sağlıyor.

Akıllı telefon firmalar bu fırsatı kaçırmadığı ve çeşitli telefonlar sergilendi. IFA 2023’te tanıtılan akıllı telefonlar! IFA 2023’te tanıtılan birbirinden çok ilginç akıllı telefonlar Honor Magic V2

Honor Magic V2, şirketin katlanabilir telefonlardaki en ve yeni ürünü olma özelliğine sahip olan, Katlandığında sadece 9,9 mm, açıldığında 4,7 mm ölçülerinde sadece 231 gram ağırlığında olan bu cihaz katlanabilir telefon piyasasında çok iddialı.

Akıllı telefonlardan biri olan ve, bu güçlü muhteşem ekranı gün boyunca canlı olarak tutmak için gerekli olan devasa bir 5.000 mAh pil ve telefonunuzun yıllarca dayanmasını sağlayacak bir titanyum menteşe ile birlikte geliyor. Magic V2 ayrıca 2500 nit tepe parlaklık seviyesine sahip olan en etkileyici bir ekrana sahip.

Honor V Purse

Honor’un IFA 2023’te iki yeni telefonu birden tanıtacağı tahmin edilmekte. Kimse Honor V Purse gibi özel bir cihaz beklemiyordu. Adından çok anlaşılacağı gibi bu telefon, her zaman açık ekrana sahip olan bir çanta tasarımını taklit ediyor. Zincir ve inci sap dahil olmak üzere başka tasarım öğelerini de yakından barındırıyor. Honor, bu ürünle birlikte moda ile teknolojiyi bir araya getirmeyi hedefleyen bir konsepti IFA sahnesine taşıyor. V Purse, adından anlaşılacağı üzere çanta olarak taşınmak için tasarlanmıştır. Kapatıldığı zaman 9 mm kalınlığı olan telefon aslında dünyanın en ince katlanabilir telefonlardan biri olarak Magic V2’den daha ince tasarlanmış.

Fairphone 5. Bu tanıtılan en son çevre dostu akıllı telefonlardan, birçok kişinin takdir edeceğini bildiğimiz modüler ve tamir edilebilir bir telefon. Bir diğer ilginç detaysa şirket, sekiz yıla kadar yazılım desteği sözü verdi. Bu, artık çalışmayan ve güncelliğini kaybetmiş parçaları değiştirerek ve güvenlik için işletim sistemini devamlı güncelleyerek bu telefondan en iyi şekilde yararlanabileceğiniz anlamına geliyor. Bu özellik sayesinde birçok kişinin yoğun ilgisini kazanmış durumda.

IFA 2023’te tanıtılan bir diğer ilginç telefonlardan biri de şaşırtıcı yapısıyla birlikte Tecno Phantom Ultra. Bu modelin ilginç olmasının nedenlerinden biride, hareketli bir telefon olmasıdır. Yani telefonun ekranı yana doğru uzuyor. Tecno’nun özellikle bu yeni konsept telefonu, ekranın bir kısmı açıkken şık görünmekte. Ayrıca 9,1 mm kalınlığında olan ve. Yukarı doğru yuvarlanan diğer modellerden farklı olarak Tecno modeli dışa doğru uzanarak rakipleri arasında bir fark yaratmış oluyor ve 7,11 inçlik bir ekrana sahip.

Tecno’nun bir diğer telefonu Pova 5 Pro IFA 2023’te bir kez daha boy gösterdi. 6,78 inçlik ile muhteşem üstün devasa olan ve, pürüzsüz ekranıyla birlikte Pova 5 Pro da öne çıkan telefonlar arasında yerini aldı. Özellikle arka kısım ile birlikte, Techno’nun “turbo şeritli olan 3D mecha tasarımı” olarak bilinen özelliğe sahip. Bu, tercih ettiğiniz ayarlara bağlı olarak da dokuz renkten birinde yanıp sönen bir LED ışık şeridi var. Pova 5 Pro’nun kapağının hemen altında ise 5.000 mAh’lik bir batarya sahip olan ve Ayrıca 50MP AI kamerasıyla bahsetmeye değer bir özellik. Cihaz şu an satışa sunulmamış olsa bile ekran boyutundan ve tasarımından dolayı satışa çıkmasını bekleyen birçok kullanıcı muhakkak vardır.

Sony de IFA partisine dahil olan üreticiler arasında yerini aldı ve en yeni telefon modellerinden biri olan Xperia 5 V’yi tanıttı. 6,1 inç OLED ekrana sahip olan ve 120 Hz yenileme hızıyla birlikte Xperia 5 V, 8 GB RAM ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle birlikte çalışıyor. Telefon sadece 128 GB depolama hafızasına sahip olup kapasiteyi daha çok artırmak için microSD kart ekleyebileceğiniz için hiç bir sorun teşkil etmez. Yeni Xperia 5V mavi renk olmak üzere, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle birlikte eylül ayı sonunda 999 € fiyatla satışa çıkacak.

(HABER MERKEZİ)

Tüm dünyanın ilgisini üstüne çeken IFA 2023’te tanıtılan tüm telefonlar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.