DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21532950.33066%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TÜM EMEKLER KÜL OLDU!

TÜM EMEKLER KÜL OLDU!

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:05
TÜM EMEKLER KÜL OLDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Susurluk’un Balıklıdere Mahallesi’nde 5 şahsa ait buğday ekili tarlada çıkan yangın, ekipler tarafından zorlukla kontrol altına alınırken, feci olay toplam 75 dönüm buğday tarlasını küle çevirdi.

Balıklıdere Mahallesi’nde bilinmeyen bir sebeple 5 şahsa ait toplam 75 dönüm buğday ekili tarlada yangın çıktı. Yangının başlaması ile vatandaşlar itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine kısa sürede sevk edildi.
Balıkesir İtfaiyesi Susurluk Grup Amirliği ekiplerinin müdahale ettiği yangın, rüzgârın etkisi ile zorlukla kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının kontrol altına alınması yarım saat sürerken tüm yangının söndürülmesi ve soğutulma çalışmaları ise toplamda 1 saat 50 dakikada tamamlandı.

BUĞDAY EKİLİ ARAZİ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Maddi hasarın geniş çaplı olduğu kazada T. B. ‘ye ait 25 dönüm, M. A. ‘ya ait 10 dönüm, Ö. B. ‘ye ait 25 dönüm, A. B. ‘ye ait 10 dönüm, G. G. ‘ye ait 5 dönüm buğday ekili arazi zarar görerek kullanılamaz hale geldi. İnsan kaybının olmadığı yangında üç kaplumbağanın yanarak telef olduğu bilgisi paylaşıldı.

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİYLE ALAKALI HİÇBİR BULGUYA RASTLANAMADI

Konuya ilişkin incelemelerin sürdüğünü belirten yetkililer ise yangını tetikleyecek herhangi bir maddenin bulunamadığını belirtirken, tarlaların bilinmeyen kişiler tarafından yakılmasının da ihtimaller dâhilinde olduğunu ancak hiçbir bulguya rastlanamadığını ifade etti. Ekipler tarafından yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme devam ediyor.

BİTCOİN SON 14 AYIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.