DOLAR 34,1651 0.12%
EURO 38,0793 -0.06%
ALTIN 2.881,880,26
BITCOIN 21737401.29505%
Balıkesir
20°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
BAKAN TUNÇ’TAN SEL FELAKETİNDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA MESAJ

BAKAN TUNÇ’TAN SEL FELAKETİNDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA MESAJ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:05
BAKAN TUNÇ’TAN SEL FELAKETİNDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA MESAJ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karadeniz bölgesinde etkili olan yağıştan etkilenen vatandaşlara sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karadeniz bölgesinde etkili olan yağışın ardından taşkınlardan etkilenen vatandaşlara sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı. Bakan Tunç, AFAD koordinesinde devletin ilgili kurumları ve belediyelerin kriz merkezleri bünyesinde teyakkuz halinde çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Tunç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karadeniz Bölgemizde etkili olan yoğun yağışlar neticesinde; Ordu, Giresun, Samsun, Tokat, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve çevre illerimizin şehir merkezi ile ilçe ve beldelerinde meydana gelen taşkınlardan etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. AFAD koordinesinde devletimizin ilgili kurumları ve belediyelerimiz kriz merkezleri bünyesinde teyakkuz halinde çalışmalarına devam etmektedir. Rabbim her türlü afetten bizleri muhafaza etsin.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.