DOLAR 33,9995 0.29%
EURO 37,8381 0.61%
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Balıkesir
23°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TURHAN ÇÖMEZ GENÇLERLE VAKİT GEÇİRDİ

TURHAN ÇÖMEZ GENÇLERLE VAKİT GEÇİRDİ

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:28
TURHAN ÇÖMEZ GENÇLERLE VAKİT GEÇİRDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Adayı Turhan Çömez, gençlerle buluşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Akşam boyunca süren buluşmada, Çömez gençlerle tavla oynayarak hoş vakit geçirdi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, esnaf ve vatandaş gezileri kapsamında Çepni ve Gölyaka Mahalleleri’nin ziyaretini gerçekleştirdi. Ardından Bandırma’nın Paşakent Mahallesi’nde gençlerle buluştu. Bir gencin teklifi üzerine onu kırmayıp tavla oynayan Çömez, gençlerin sorunlarını ve taleplerini ve isteklerini dinledi. Konuşmasında gençlerin mutluluğunun önemine değinen Çömez, “Göktuğ beni masasına tavla oynamak için davet etti ve beni yendi. Bu tam olarak gençlerin olması gereken yer ve benim için de keyifli bir deneyimdi. Gençlerin mutlu olması bizim en büyük arzumuz” dedi.

“SİZLERE GÜZEL BİR ÜLKE HAZIRLAYACAĞIZ”

Gençlere ileride ne olmak istediklerini, hayallerini soran Çömez, gençlere mesleki tavsiyelerde bulundu. Çömez, ülkenin gençlere ihtiyacı olduğunu söyleyerek “Sizlere güzel bir ülke hazırlayacağız. Dostça, kardeşçe, barış içerisinde yaşayın istiyoruz. Hepiniz eşit, birinci sınıf, bu ülkenin saygın bir vatandaşı olarak güzel bir şekilde yaşayın istiyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.