DOLAR 34,0007 0.29%
EURO 37,8289 0.58%
ALTIN 2.820,160,39
BITCOIN 1968226-3.43301%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TURHAN ÇÖMEZ: “GÜZEL ÜLKEM, SAKLI CENNETLERLE DOLU”

TURHAN ÇÖMEZ: “GÜZEL ÜLKEM, SAKLI CENNETLERLE DOLU”

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:09
TURHAN ÇÖMEZ: “GÜZEL ÜLKEM, SAKLI CENNETLERLE DOLU”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, “Güzel ülkem, saklı cennetlerle dolu.” notunu düşerek sosyal medya hesabından Edincik’te kayda aldığı gün batımı manzarasını paylaştı. Paylaşıma yapılan yorumlar ise vatandaşın endişelerini gözler önüne serdi.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez sosyal medya hesabından manzara görüntüleri paylaştı. Vatandaşlar tarafından paylaşımın altına “Aman vekilim görmesinler”, “Aman duymasınlar”, “Lütfen silin, göstermeyin talan ederler” yorumları yapılırken, BAĞFAŞ’a da sitem vardı. Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. (BAGFAŞ) şirketinin denize sıvı deşarj yapmaya devam etmesi ve havadan salınım yaptığı asit dumanı, bölge halkının kanayan yarası olmaya devam ediyor.

“Çanakkale’den Bandırma’ya giderken sol tarafınızda Edincik’i göreceksiniz.
Bu sevimli kasabanın Arnavut kaldırımı yollarından Erdek’e yöneldiğinizde, zeytin ağaçları arasından işte bu muhteşem manzara karşılayacak sizi.
🇹🇷Güzel ülkem, saklı cennetlerle dolu.”

(Haber Merkezi)

“BANDIRMA KÖRFEZİ CAN ÇEKİŞİYOR”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.