DOLAR 34,0888 0.2%
EURO 38,1203 0.15%
ALTIN 2.842,490,48
BITCOIN 21764263.27799%
Balıkesir
20°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
TÜRKÜLERLE ‘MÜJDELİ’ BİR GECE

TÜRKÜLERLE ‘MÜJDELİ’ BİR GECE

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:12
TÜRKÜLERLE ‘MÜJDELİ’ BİR GECE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koro Susurluk Türküleri Yaşatma ve Geliştirme Derneği Korosu’nun seslendirdiği faklı yörelere ait sevilen Türküler, dinleyicilerle buluştu. Konserde Park Düğün Salonunda ki akustik problemin çözümüne yönelik çalışma başlatıldığını belirten Belediye Başkanı Nurettin Güney, inşasının sürdüğü yeni Kültür Merkezinin yakın zamanda açılacağının müjdesini de verdi.

Susurluk Belediye Başkanlığı ile Sponsorların öncülüğünde Park Düğün Salonunda ‘Koro Susurluk’ ekibi Türk Halk Müziği ‘Kış Konserini’ gerçekleştirildi. Koro Susurluk Türküleri Yaşatma ve Geliştirme Derneği’nin Orkestra ve Korosunun faklı yörelere ait en sevilen Türk Halk Müziklerini seslendirerek, katılımcılara güzel bir gece yaşattı. Konser gecesine Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Nurettin Güney, CHP İlçe Başkanı Bekir Barut, protokol üyeleri ve Susurluk halkı katılım sağladı.

Koro Susurluk Türküleri Yaşatma ve Geliştirme Derneği’nin Orkestra ve Korosu tarafından Türk Halk Müziklerinin seslendirildiği gecede Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Park Düğün Salonunda ki akustik problemin çözümüne yönelik çalışma başlatıldığının haberini paylaştı.

BİZİ KENDİNE HAYRAN BIRAKACAK BİR MERKEZ OLACAK

Salonda ki akustik ve ışıklandırma probleminin düzeltilmesi için gerekli tüm araştırmanın neticesi gerektiğini belirten Güney, inşasının sürdüğü yeni Kültür Merkezinin yakın zamanda açılacağının müjdesini de verdi. Yapım aşamasında ki yeni Kültür Merkezi hakkında detay veren Güney, “Bu merkez konumun olarak, 1 Numaralı Belediye tesisinin ilerisinde ki halı sahanın yanında bulunan Kültür ve Kongre merkezi olarak Susurluk halkına hizmet yermeye başlayacak.

Kapısı açılır açılmaz her şeyiyle bizi hazır karşılayacak. Ses, ısı, havalandırma ve ışık sistemiyle bizleri kendine hayran bırakacak bir merkez olacak. Konserler, çocuk ve yetişkin sineması, tiyatro faaliyetlerine hizmet verebilecek bir salon olacak ve Susurluk için hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

BALIKESİR’İN İLÇELERİ ARASINDA EN İYİSİ BİZİZ

Susurluk’un kültür ve spor konusunda bir marka haline gelebilecek kapasitede sahip olduğunu vurgulayan Güney, “Susurluk kültür ve spor konusunda büyük bir potansiyele sahip ve bunun farkında olduğumuz için bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Şuan Balıkesir ilçelerinin içinde en iyisi durumundayız. Gerçekleştirilen hizmet mekânlarının birçoğu ilçe olarak sadece Susurluk’ta bulunuyor ve insan kalitesini arttırmaya devam ediyoruz.” dedi.

Sözlerini sonlandırmadan önce Koro Susurluk Türküleri Yaşatma ve Geliştirme Derneği’nin Orkestra ve Korosundan ricada bulunan Güney, orkestra şefinden, en kısa zamanda Atatürk’ün sevdiği şarkılarla ilgili müzikli dinleti programı gerçekleştirileceğinin sözünü aldı.

HABER: Sena EĞİLMEZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.