DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kura çekimi öncesinde katılımcılara bilgi veren Kuşcenneti Mahalle Muhtarı ve Kuşcenneti Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Özgenç, turnuva hazırlıklarının bu dönemde seçimleri olması nedeniyle geç başladığını ancak turnuvaya takımların rağbet gösterdiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. Özgenç, turnuvanın yapılabilmesi için kendilerinin bir yıl süre ile durmadan saha bakımlarını yaptıklarını belirttiği konuşmasında, “turnuvamız 28 Temmuz Pazar akşamı başlayacak, kısmetse de 24 Ağustos tarihinde de final maçı ile sona erecek. Bu akşam saatlerine kadar 12 takım idik. Son dakikada 4 takım daha katılım sağladı. Kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva'da Takımlar Belirlendi

Turnuva’da Takımlar Belirlendi_1

Kuşcenneti Mahallesinde gerçekleştirilen kura çekimleri ile belirlenen gruplarda toplamda 16 takım mücadele edeceği turnuva. 3 Grup halinde gerçekleştirilecek. Turnuvaya katılım sağlayacak olan takımların katılımı ile gerçekleştirilen kura çekimleri sonucunda gruplar ise şöyle belirlendi;

A Grubu: Tophisar, Yeşilçomlu, Doğa, Sahil Yenice, Doğruca ve Dedeoba

B Grubu: Aksakal, Danişment, Gölyaka, Erikli, Yeniyenice

C Grubu: Çavuşköy, şirinçavuş, Cennetspor, Doğanpınar ve Musakça olarak belirlendi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.