DOLAR 34,0057 0.32%
EURO 37,8766 0.71%
ALTIN 2.821,890,45
BITCOIN 1970572-3.07723%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Ucuz Et ve Kıyma Satışı Başladı!

Ucuz Et ve Kıyma Satışı Başladı!

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:27
Ucuz Et ve Kıyma Satışı Başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın sofrası kaliteli ve uygun et ile buluşuyor.

Ekonomik kriz vatandaşın cebini yakmaya devam ederken Bandırma Belediyesi hem üreticinin hem tüketicinin kazandığı bir destek projesinin hayata geçirdi. “Mobil Et Satış Şubesi” ile vatandaşlar, ramazan ayı boyunca ekonomik, kaliteli ve sağlıklı ete ulaşabilme imkanı bulacak. Ramazan ayının ilk günü hizmet vermeye başlayan Mobil Et Satış Şubesi’ni ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, vatandaşların ekonomik anlamda zor durumda olduğunu belirterek, doğal afetlerin ve pandeminin de etkisiyle bir ekonomik kriz yaşandığını ifade etti. Yerel yönetim olarak vatandaşların yanında olmak için birçok proje ürettiklerini belirten Tosun, ramazan ayı boyunca vatandaşların yanlarında olacaklarını ve aile ekonomilerine katkı sağlayacaklarını söyledi.

Kıymanın kilosu 300 TL’ye çıkmıştı.

Bandırma Belediyesi, canlı hayvanları üreticiden satın alarak kesimlerini gerçekleştirdi ve kasaplar aracılığıyla birer kiloluk kuşbaşı et ve kıyma olacak şekilde paketler hazırlattı. Vatandaşlar, kuşbaşı ete ve kıymaya kilosu 225 liradan ulaşabilecekler. Bu sayede vatandaşların bütçelerine 80 ila 120 lira arası katkı sağlanacak. Ramazan ayı boyunca bu hizmet devam edecek ve mobil araç Bandırma’nın çeşitli noktalarında konumlanacak. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “İçinde çorbalar kaynatacak, lokmalar dökecek, çocuklarımız için mısırlar patlatacağız.” diyerek hizmet aracının ramazandan sonra da faaliyetlerine devam edeceğini söyledi ve “Sosyal belediyecilik anlayışıyla bir kez daha vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Bu vesileyle ramazan ayının tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum,” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.