DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2145736-1.3533%
Balıkesir
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Üniversite’den güncel bilgiler

Üniversite’den güncel bilgiler

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:19
Üniversite’den güncel bilgiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prof. Dr. Süleyman Özdemir “Onyedi Eylül Üniversitesi’nde akredite olan programlarımız artıyor”

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin gelişmekte olduğunu belirterek Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’nun, akreditasyon belgesi aldığını açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan gelen yetkililer tarafından Denizcilik Meslek Yüksek Okulu’nun denetlenmesi ve ardından başarı elde ederek akreditasyon belgesini aldığı bilgisini veren Özdemir “Bu belge oldukça önemlidir. Bu belge sayesinde öğrencilerimizin işsiz kalma ihtimali yok. Sualtı teknolojileri ve gemi inşaatı programında da bu süreç başladı. Birkaç yıldır bekliyorduk. Üniversitemiz için çok önemli ve alt yapımız bu çalışmalar çok uygun.” diye konuştu.

YÖK Kararı Susurluk’u etkiledi

Susurluk Meslek Yüksek Okulu’nda yaklaşık 400 civarında öğrencilerinin bulunduğunu söyleyen Özdemir, “Susurluk ve Erdek’te üç programımız var. YÖK’ün aldığı yeni kararlar bu programları arttırmamızı engelledi. Altyapımızı genişlettiğimizde Susurluk’un öğrenci sayısını arttırmak için çalışacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.