DOLAR 33,9905 0.27%
EURO 37,8885 0.72%
ALTIN 2.821,790,44
BITCOIN 1969797-2.9838%
Balıkesir
25°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Vahşice öldürülen kadın son yolculuğuna uğurlandı

Vahşice öldürülen kadın son yolculuğuna uğurlandı

ABONE OL
Haziran 30, 2024 22:15
Vahşice öldürülen kadın son yolculuğuna uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bandırma’da meydana gelen ve eski eşi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Esra Altınkaynak son yolculuğuna uğurlandı.

Bandırma’da döşemecilik yapan Mustafa Akman, 6 ay önce ayrıldığı eski eşi Esra Altınkaynak’ı alnından vurduktan sonra intihar etti. Bandırma Kurtuluş Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda Akman olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Esra Altınkaynak Bandırma Onyedi Eylül Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayetin ardından cenazelerin Adli Tıp’a gönderilmesi ardından Altınkaynak’ın cenazesi öğle namazına müteakip Bandırma Hacıyusuf Camii’nden kaldırıldı. Eski eşi tarafından cinayete kurban giden Altınkaynak’ı sevenleri ve Bandırma Kadın Dernekleri üyeleri yalnız bırakmadı. Cenaze namazında arka safları dolduran kadınlar da Esra Altınkaynak’ı son yolculuğuna uğurladı. Altınkaynak kılınan cenaze namazı ardından Bandırma Şehir Mezarlığı’na gömüldü.

Haber: Nur Uysun

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.