DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18415020.42808%
Balıkesir
24°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • HESAP
Microsoft, Windows 10 için yeni bir güncelleme yayımlayarak kullanıcı deneyimini geliştirdi

Microsoft, Windows 10 için yeni bir güncelleme yayımlayarak kullanıcı deneyimini geliştirdi

ABONE OL
Haziran 30, 2024 23:06
Microsoft, Windows 10 için yeni bir güncelleme yayımlayarak kullanıcı deneyimini geliştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Microsoft, İşletim sistemi Windows 10 için yeni bir güncelleme daha yayımlandı. kullanıcının daha iyi deneyimi için en iyi şekilde geliştirildi. Güncelleme, Dosya Gezgini Ara yüzünde yeni bir seçenek sunarken, bildirim, konumlandırma ve zaman fonksiyonlarında ise iyileştirmeler içermektedir.

Microsoft, birçok kullanıcının hala daha severek kullanmaya devam ettiği popüler işletim sistemi Windows 10 için yeni bir güncelleme yayımladı.

Söz konusu yeni güncelleme, şaşırtıcı bir şekilde yeni özellikleri sayesinde kullanıcı deneyimine sunuyor. Güncellemenin detayları.

Microsoft, Windows 10 için yeni bir güncelleme yayımla

Microsoft, Windows 10 için yeni bir güncelleme yayımladı

Microsoft, Windows 10 için henüz son sözü söylemedi

Microsoft‘un 22H2 sürümüyle birlikte Windows 10 tarafındaki özellik güncellemelerini artık sonlandıracağı düşünülüyor olsa bile yayımlanan son güncelleme, ile birlikte durumun böyle olmadığı görülmekte. Uzun zamandan beri sadece güvenlik güncellemeleri yayımlayan teknoloji devi, bu sefer de dikkat çekici bir özellik güncelleme yayımladı.

Yayımlanan yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılar, “Dosya Gezgini” Ara yüzünde yeni bir seçenek görebilecekler. Hızlı bir şekilde OneDrive fonksiyonlarını kullanabilme imkanı sunan özellik; kullanıcılar kolaylıkla görsel, video, doküman ve diğer dosyalarını artık yedekleyebilecekler.

Windows 11 yine ortalığı karıştırmaya devam ediyor! Yeni Windows 10 güncellemesiyle birlikte yeni değişikliğe gidilen tek kısım, Dosya Gezgini değil. Güncelleme, işletim sisteminin bildirim, konumlandırma ve zaman fonksiyonlarında önemli geliştirme ve iyileştirmeleri kullanıcıların hizmetine sunmakta.

Popüler işletim sistemini geliştirilmeye tüm hızıyla devam ediyor olması, teknoloji dünyasını şaşırtmaya devam ediyor. Bu durum, Microsoft‘un son sözü söylemediğinin altını bir kez daha çizmekle birlikte yeni güncellemeler kapı aralamakta.

(HABER MERKEZİ)

” Nintendo’dan Rusya Ambargosu “

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.